_Ran'dall_ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mam dziwny problem . Mam SBLive 0060 i nie moge zainstalować sterowników . Gdy wgrywam niby pasujące ze strony Creativa kartę wyczytuje mi jaką 3 a nie 6 kanałową i nieuruchamia się test w 3DMarku 03 ( ten ostatni sound test) mimo ze bez sterów sie uruchamia. Spróbowałem też sterowników kx tyle że jak je wgralem to wogóle glosu niebylo :mur: ( ale karte wykrywalo jako 6kanalów). Wie ktoś może jakie/skąd sterowniki ściągnąć żeby bylo cacy ?? Z gory Thx. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 No pomużcie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Spotkałem się kiedyś z podobnym problemem. Instalujesz same sterowniki czy te wszystkie śmieci creative’a ? Problem u mnie polegał na tym że karta była CT4760 a stery do już tych 5.1 Instalując wszystko co tam creativ,e dodaje karta się wywalała było tylko 2,0 pomogło zainstalowanie gołego sterownika + mikser + coś tam jeszcze już nie pamiętam. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Bartek-83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Niepomaga a ni samych sterów a ni nic innego . Zna ktoś może jakieś stery uniwersalne , albo konkretne do mojego modelu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Naprawde nikt nic niewie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobross1 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Najpierw odinstaluj wszystko, co związane z kartą dźwiękową i następnie ściągnij programik Driver Cleaner znajdujący się tutaj: http://www.tweaksrus.com/index.php?option=...d=268&Itemid=41 Kliknij na odnośnik znajdujący się na końcu artykułu. Po instalacji tego programu użyj go do wyczyszczenia wszystkich pozostałości po SBLive. Program jest prosty w obsłudze więc Dasz sobie radę. Po tym zainstaluj znowu stery od karty dźwiękowej. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Probowalem to juz wcześniej ZERO ZERO I JESZCZE RAZ ZERO ......mój SBLive zaraz wyladuje na ścianie :mur: . Zadne $&^%& stery niedzialaja jak trza .....Dodam ze do tego crapu niedostalem plytki(kupowalem od kumpla a on twierdzi ze pies mu zjadl :lol: ) stad te zamieszanie . Stery uniwersalne lub do tego modelu ( 0060 ) HELP!!! PS.Googlowalem i szukalem tych ^&*((*)&^$%#^^*& sterow :-P zeby niebylo ze sie wysluzam wami a mi sie niechce rusyc du*y :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven5826 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Sprobuj zrobic tak jak ja. Mialem problem z aktualizacja sterownikow tych pobranych ze strony. Zrobilem tak jak przecyztalem na jednym z for, czyli wypakowalem je (pakowane sa rar'em) i z katalogu drivers probowalem zainstalowac. Efekt , d ........ A teraz to co ciebie powinno zainteresowac. Udalo mi sie to obejsc. Moj komputer, karta, aktualizuj sterowniki, wskazalem katalog z driversami, odpowiedniego .inf'a i ..... poszlo. Chdzi jak zloto. Moze tobie tez uda sie to tak obejsc. p. raven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...