misiu2099 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 witam mój problem polega na tym, że jak włoże sieciówke do slotu PCI i odpale kompa to jej nie wykrywa:( wcześniej wszystko dobrze juz działało tylko RAM i system szlag trafił , a że nie miałem zbytnio czasu żeby naprawić to starszy wzioł kompa do znajomego informatyka. no i komp wrócił sprawny tylko sieciówka nie działa :mur: reinstalowałem sterowniki i oprogramowanie oraz wkładałem w inny slot i nic nie pomaga :mur: :mur: czy to wina sieciówki czy czegoś innego?? we własciwościach sieci niby jest ale w menedżerze urządzeń już nie :angry: P.S. na kompie jest zainstalowany win98se a płyta główna to shuttle al61 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 sproboj przelozyc do innego slotu PCI a najlepiej do pierwszego od gory u mnie kiedys to pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 jak wyjąłem karte muzyczną i w slot w którym siedziała włożyłem sieciówke to zadziałało :) tylko teraz mam problem bo muzyczna nie chce działać <_< wydaje mi sie że to coś z tymi slotami jest... macie moze jakieś pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 konflikty przerwan albo sloty zwalone PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...