Oli20053 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) witajcie, dla wiekszosci z Was to pestka ale dla mnie jest to jescze zagadkowe :oops: Jak podłączyc słuchawki na małym jakcku do gniazda (damskiego) na przodzie obudowy tak aby zadziałało i oczywiście aby nie trzeba było wyłączac głosników z tyłu budy podłaczonych bezposrednio do karty muzycznej. :mur: Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Oli20053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 uściślij co to jest za gniazdo z przodu obudowy, tzn co to za wyprowadzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 z nprzodu obudowy mam oczywiście wyjścia jack (damski)a karta to model Audigy 2 Value oem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 czy ktos z was ma taką karte? czy jest to mozliwe aby wypuścić sygnał z karty na przedni panel obudowy tak aby było możliwe podłączenie słuchawek??? Oczywiście z tyłu budy podłączone są głośniki 4+1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 A dlaczego nie skorzystasz z tej rady: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=136680 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 piszą o ZS a ja mam Value i tego o czym oni piszą nie ma na mojej karcie NIESTETY :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Złącze do słuchawek na ZS i Value jest takie same. Jak to napisano w przytoczonym wątku: "Podlaczamy to pod piny w białej obudowie na karcie ( obok śledzia )." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Niestety kabel audio od front panel zupełnie nie pasuje do któregokowiek gniazda na mojej Audigy. Zupełnie ma inne gniazdo ( ma dwa rzędy otworków ) nie wiem jak to ma pasować :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 To nie bedzie pasowac - musisz go rozbebeszyc i popodlaczac poszczegolne piny tam gdzie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...