ricky44 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam! Zastanawiam się nad kupieniem słuchawek do MP3 Playera. Które z nich poniżej wymienionych są wg. Was najlepsze? Jeżeli macie jakieś inne propozycje w przedziale cenowym do 30-35 PLN to także piszcie. Philips HE265 http://allegro.pl/show_item.php?item=80208742 TDK CP100 http://www.tdk-europe.com/index.php?id=38&lang=pl Creative EP-480 http://pl.europe.creative.com/products/pro...1&product=11708 Jeżeli chodzi o CP100 to uważam, że to dość dobre słuchawki, ze względu na budowę. Jednak mają one stosunkowo małą moc (30 mW) w porównaniu do Philipsa czy Creative'a. Czy te 20mW różnicy wpłynie znacząco na jakość odtwarzanego dzwięku? Aha, i mam jeszcze jedno pytanie dotyczące impendancji: Jakie znaczenie ma mniejsza impendancja (Creative'y mają 32 Ohm a Philipsy i TDK - 16 Ohm)? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Jak masz mniejsza impendacje to mniejsze obciazenie dla mp3 playera jest, przez co bedzie glosniej gral... NIE dubluj tematu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) NIE dubluj tematu... Zdublowałem temat przez przypadek. Po prostu nie wyświetlił mi się komunikat o utworzeniu nowego wątku i kliknąłem na utwórz temat jeszcze raz. A czy różnica w mocy między 30mW (TDK) a 50mW (Philips) znacząco wpływa na jakość dźwięku i jego maksymalną głośność? Edytowane 12 Stycznia 2006 przez ricky44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 creativa odradzam właśnie padły mi po 2 dniach grania jestem strasznie wlur.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Tylko nie TDK kupiłem w media te douszne za 25zł i sie strasznie wkur.... :/ graja jak.... nie powiem co wogule TDK niech zostanie przy płytkach, creative i philips to już inna bajka grają tak jak trzeba :) z tych dwuch to raczej philips ma świetne parametry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 w tej cenie to tylko sennheiser mx300 ewentualnie jakieś sony w tej cenie POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 w tej cenie to tylko sennheiser mx300 ewentualnie jakieś sony w tej cenie POzdr. A czy nie lepiej kupić Sennheisery MX350? Mają trochę lepsze parametry. Z drugiej jednak strony słyszałem że seria mx*50 jest gorsza od mx*00. Czy Sennheisery MX400 są dużo lepsze od MX300? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garfieldindapub Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Osobiście Creativa też odradzam, są duże i łatwo sie psują (mi po 2 miesiącach używania :sad: ). Obecnie mam Sony MDR-E818LP i jestem z nich bardzo zadowolony! http://www.sony.pl/view/ShowProduct.action...ory=HEA+Walkman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 A co lepiej wybrać: Sennheiser MX300 czy MX350? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Czy Sennheisery MX400 są dużo lepsze od MX300?a na te pytanie znasz juz odpowiedz? bo mnie tez by to interesowalo :rolleyes: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 mx300 sa duzo lepsze od mx350, trzysetki maja mniejsze znieksztalcenia i ogolnie duzo bardziej kulturalnie graja (x00 to klasa wyzej jak seria x50 w brzmieniu) mx400 to to samo co mx500 tylko bez pilota itp - taka wersja oem - dzwiek ten sam a odnosnie tematu to polecam mx300 - za niewygorowana cene oferuja naprawde dobry dzwiek... duzo lepszy niz creative, philips itp , jezeli masz kase to mozesz porwac sie na mx400 sa jeszcze lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 mx400 to to samo co mx500 tylko bez pilota itp - taka wersja oem - dzwiek ten sam dźwięk się znacząco róźni porównywałem z kolegą mx500 do najlepsze pchełki nie bez powodu odstają ceną od mx400 moim zdaniem różnica jest spora BTW nie tylko moim ;) pozatym ma inne parametry POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 A czy wiecie w jakim sklepie internetowym można dostać te słuchawki po niskiej cenie? Do tej pory najtańsze jakie znalazłem kosztują 38 zł: http://www.falkomarket.pl/sklep,231,,,03,,...n,135723,0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 taniej juz chyba nie znajdziesz :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...