Crevw Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Co z tych trzech wybrać, moze ktoś jest użytkownikiem i mógły polecic.... CD-R MSI MS-8348 48/16/48 BOX CD-R PHLILPS PCRW4816K 48/16/48 BOX CD-R SONY CDX-210E 48/12/48 OEM Wszystkie są w podobnej cenie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A czemu akurat te? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 kup LiteOn dobra spawarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Sony. Mam i chwale :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 podobnie jak grzesio SONY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 PLEXTOR TEAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 TEAC LiteOn Plextor Sony TDK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Reed emblemacik Ci sie sypnal;) a co do spawary to bierz LiteOn. Ja mam LG ale duzo dobrego czytalem o LiteOnach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 do wyboru mam tylko te trzy, także.... jak narazie prowadzi sony :mrgreen: w sumie mój faworyt..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Tez stawiam na Sony mam Lg ale wolal bym soniaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Nio, moj LG tez sie zaczyna powoli sypac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandx Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Sony, albo MSI [cholernie cichy jak widzialem] i afaik bebechy LiteOna. Ja bym wybral MSI, ze wzgledu na cisze, i tego, ze jest to moj ulubiony producent podzespolow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Sony, albo MSI [cholernie cichy jak widzialem] i afaik bebechy LiteOna. Ja bym wybral MSI, ze wzgledu na cisze, i tego, ze jest to moj ulubiony producent podzespolow ;)Ja nie mam przekonania co do MSI. Mowie Ci-bierz LiteON-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 z tych to SONY ponoć robia dobre spawarki od 40 w zwyż reszty nie znam a jesli chodzi o inne npo TEAC (posiadam i chwale) LITEON (duzo kumpli pokupywało x40 i x48 i sa bardzo zadowoleni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Z tych trzech to stawiam na SONY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 jeski musisz brac cos z tych trzech -to najgorszym złem bedzie chyba sony ale jak masz jeszcze jakąs mozliwosc wyboru to bierz lite-ona 48 sam mam teaca i jestem b.zadowolony ale jakbym kupował spawarke teraz to brałbym tylko lite-on .mieli wszystkie zabezpiecznia jak tralala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...