Skocz do zawartości
Szang

Kto Pomoże Geforce Fx5500 Z Wyjsciem Tv

Rekomendowane odpowiedzi

:cry: po zainstalowaniu nowej karty:GeForce FX5500 z wyjściem TV i sterowników wer.:nVIDIA ForceWare 81.85) nie działają kolory na ekranie telewizora jest obray ale szary . wcześniej miałem karte: GeForce4 MX 440 nie pamiętam jakie miałem sterowniki ale kolory były na ekranie TV .proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.niewiem czy to wyjście TV jest niesprawne czy może sterowniki nieodpowiednie do tej karty. na starej karcie kolory ustawienia :klon i wszystko działało automatycznie tylko filtr migotania regulowałem i troszke nasycenia kolorów a teraz te funkcje są jakby wyłączone jakby karta nie miała kolorów .Pulpit jest kolorowy to znaczyłoby że karta jest dobra ale we właściwościach monitor plug and play na NVIDIA GeForce FX5500 jest brak kolorów.proszę o pomoc. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak mam ten sam kabel i z tego co pamiętam w sklepie mówiono mi że są dwa rodzaje kabli do kart z wyjściem TV ja mam ten który pasował do mojej karty a tamten drugi miał inny układ .w TV mam wejście euroscart chyba tak się to nazywa. Mam nadzieję że ktoś kto ma taką samą kartę podłączoną do TV i pomoże mi to ustawic .liczę na pomoc z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jeszcze pytanie czy możliwe jest by w biosie wpisała sie moja stara karta :unsure: jeśli tak to co z tym mogę zrobić narazie sprawdzam inne sterowniki bo te 81.85 chyba też są nieodpowiednie. karte kupiłem niby nową na alegro ale facet posłał nam dwie karty ładnie zapakowane i dwie płyty nieopisane :esperanza a co śmieszniejsze na jednej były sterowniki a na drugiej program Qtime i kumpel dał mi sterowniki a sam zostawił sobie Qtima :lol: ale zaraz jak zrobił nowy system to przyleciał po sterowniki :angry: misiałem mu nagrać to nie problem trzeba sobie pomagać B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jeszcze pytanie czy możliwe jest by w biosie wpisała sie moja stara karta :unsure: jeśli tak to co z tym mogę zrobić narazie sprawdzam inne sterowniki bo te 81.85 chyba też są nieodpowiednie. karte kupiłem niby nową na alegro ale facet posłał nam dwie karty ładnie zapakowane i dwie płyty nieopisane :esperanza a co śmieszniejsze na jednej były sterowniki a na drugiej program Qtime i kumpel dał mi sterowniki a sam zostawił sobie Qtima :lol: ale zaraz jak zrobił nowy system to przyleciał po sterowniki :angry: misiałem mu nagrać to nie problem trzeba sobie pomagać B)

Ale co jest w tym najgorsze, że kupiłeś najgorszą kartę w tej cenie niestety...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi