weronica Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 V core mam na 1.9 v i nie pomogło wiec nie mow YoShi ze na 1.9 pojdzie bo to nie prawda, moge ustawic na 2.0 naprzyklad ale wtedy temperatura wzrosnie i beda zwisy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 tak - a pomyslalas ze przy zwiekszaniu napiecia stabilnosc rosnie bardziej niz temperatura??? jak masz to cale HHC to przy jego rezystancji cieplnej podnesienie napiecia zmieni temp o jakies 2 stopnie albo mniej a stabilnosc wzrosnie wuchte - ale i tak sie boisz - a w ogole to zaloz WC i Pelta 120W, unlockuj go - i bedziesz miala najbardziej podkreconego 2000+ na forum. No i nie bedzie halasu. No popatrz jakie to proste... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Moj AXP2000+ poszedł stabilnie na fsb 151 bez zmiany mnożnika, a na 152 bios sie nie zgłasza, jeszcze nie wiem co powouje problem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 mówiłam przecież że jak mam 54 stopnie sa błedy. Więc nie moge podniesc napiecia na takim coolerze, a wody też nie chce mieć , nie zniose prze dłuższy okres czasu miski z wodą przy komputerze. Zrozum to że przy tej temperaturze wyskakuje mi "niebieski ekran" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...