Teqel Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam. Poszukuje do kupienia w Warszawie zasilacza do notebook-a Dell Latitude CPx, czy ktos wie gdzie moge takowy zasilacz dostac za rozsadna cene? I czy w ostatecznosci jest taka mozliwosc zeby zastapic ten zasilacz modelem Dellla z serii PA-1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eatherus Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 sprawdz u nich...ja kupiłem tam kabel zasilajacy z polską wtyczka do swojego Inspirona.napisz do nich moze maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eatherus Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ehm...zapomniałem dołączyc linka ... ;-) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3219094 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...