CrazyTomHero Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ma mnoze ktos jakas do sprzedania (mile widziane fotki i wymiary) z kanalikami ok. 15mm. ???? oczywiscie ponizej 100 zl :) Albo ktos ma moze obok siebie szrot ???? i moglby zojrzec ?? Czy to prawda ze miedz + aluminium = korozja ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ja mam od poloneza i od pieca gazowego za 30zl ktura chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 sorki ta od piecyka ma 15mm a od poldka to sam wiesz obie miedz czyste bez kamienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 miedz + alu = korozja , prawda . Ale wielu forumowiczow ( w tym reed 8) ) to olewa. Mam do sprzedania - to co w podpisie ( fotka pod linkiem )tylko , ze rurki alu ;/. Oprocz tego tez nagrzewnice od kadeta mosiezna za 30 zeta. http://miasto.interia.pl/fm/ituriel4/nag1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 fotki sa w okolicach 100 kb sorx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 wiesz zniszczone troszke to jest .Moje maja duzo lepszy stan ale to szcegul. Wiesz co zrub jak masz piecyk gazowy do wody i jest nie uzywany to go rozmatuj i jest tam piekna miedziana chlodniczka z wlotami wody 15mm :) mam takie dwie jedna chetnie sprzedam chyba ze chcesz od poldka to tesh mam ale przez ta lepiej plynie woda :) polecam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 fotki sa w okolicach 100 kb sorx ;] stalka 8) ale skoro koroduje to ALU odpada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ja mam od poloneza i od pieca gazowego za 30zl ktura chcesz mozesz podeslac fotki tej od poecyka ??? ona ma zeberka czy same rurki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Fotek nie mam jak zrobic a ma zeberka i jet cala z miedi o tyle ze zeberka ma polakierowane na taki szary kolor ale jak drapalem to jestem na 100% pewny ze calosc jest z miedzi .Moze znajde zdjecia na necie al mniej wiecej dl ok 40cm szer ok 20 wys ok 6cm nie pogieta a ni nic z tych rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Heh .. to ze te nagrzewniczki tak wygladaja to wina skanera ;/ Pablo - jesli masz jakies skany , fotki to zapodaj plz ;] tez szukam full CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 No wlasnie nie mam jak zrobic bo ani aparatu ani skanera jak poczekacie do pitku to wam powysylam na amile bo bede w domu pozdrawiam full CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 o z takich piecykw http://allegro.pl/show_item.php?item=9359733 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 wiesz zniszczone troszke to jest .Moje maja duzo lepszy stan ale to szcegul. Wiesz co zrub jak masz piecyk gazowy do wody i jest nie uzywany to go rozmatuj i jest tam piekna miedziana chlodniczka z wlotami wody 15mm :) mam takie dwie jedna chetnie sprzedam chyba ze chcesz od poldka to tesh mam ale przez ta lepiej plynie woda :) polecam!! Don't forget abaut fair play competition.Prove advantage of your deal to mine and then you may argue ;] Moj kaleczony angol .. ale wiadomo o co biega .. Pyt - jaka szerokosc zeberek , odleglosc ? jaki rocznik ? to juz 101 post 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 czekamy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 jush zeberko od zeberka szer 2-2.5mm bez nerwow rok 96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 to cos z tego bedzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 http://allegro.pl/show_item.php?item=9542933 http://allegro.pl/show_item.php?item=9542797 kupilem od tego goscia i jest w idealnym stanie ;) Cala miedziana (rurki i finy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 http://allegro.pl/show_item.php?item=9542933 http://allegro.pl/show_item.php?item=9542797 kupilem od tego goscia i jest w idealnym stanie ;) Cala miedziana (rurki i finy). jak sie sprawuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zmontuje to do kupy jutro to podam temperaturki. A kazdym razie mi sie podoba bo stawia bardzo male opory. A ogolnie jest w stanie idelanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Jedziesz na szrot wymontuwujesz od poloneza, malucha esentualnie lodówki i masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Jedziesz na szrot wymontuwujesz od poloneza, malucha esentualnie lodówki i masz :) doskonale o tym wiem - jakos szukalem szrotu (porzadnego) w poznaniu i niccccc.... pojechalem do Sieradza pusto i jescze mnie gdzies dalej wysylali...... bezsens.... dlatego pytam tych co maja "sprawdzone" szroty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 aha, ja nie długo bede jeżdził po wrocku za tym samym to lukne co się da zrobić, powinna się znależć jakaś lodówka w zapasie lub ewentualnie maluch :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...