Rave Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ok jak usunac z systemu "Netbusa" i Subseven" ,, czy najpierw w msconfigu je wywalic i potem z windowsa recznie.... i jak sie nazywaja te pliki wykonywalne tych trojanow bo ich nieznajde... bo wsumie nie ja je bede usuwal tylko bede kogos przez net przeprowadzal zeby ten ktos to usunal co nie.. wiec potrzebuje namiary na nazwy i na lokacje gdzie one moga byc... plizzz fast kto co wie to nieh powie bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Nazwy plikow moga byc rozne..domyslnie instaluja sie w katalogu Windows... Njaprostysz sposob by sie ich pozbyc to przeskanowac system programem antywirusowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 jak to mowia: latwiej zapobiegac niz leczyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Wejdź na stronę www.mks.com.pl i przeskanuj system przez Skaner OnLine, jeśli on nie poradzi sobie to ściągnij MKS vir dos demo i uruchom kompa z dyskietki startowej i przeskanuj nim system! Napewno pomoże! Udanego polowania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ja mialem ostatnio trojana i ani antywirus 2003 ani dwa programy przeciw trojanom go nie usuneły ba! programy przeciw trojanom go nawet nie znalazły!. Szukałem samych plików i nie znalazłem to był jakiś trojan widmo nawet nie wiem skad się wzią zawsze uważam co ściagam z netu ehh. Wyłączyłem go w msconfig ito tyle co mogłem zrobić. Naszczeście ostatnio formatowałem dysk i jest cacy. Może żeczywiście ten mks pod dosem by cos pomógł..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...