maripossa Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Siemka wszystkim-czytałem kilka godzin różne posty ale nie znalazłem tego co mnie interesuje- Mam Atlona Xp 2000-512 RAM-płyte msi KT4 AV i 60 GB dysku-zasilacz-kupa Codgen 300W-wiem ze sprzęt woła o pomste do nieba ale kasy nie miałem- Planuje kupic Gfeorca 6600Gt 128-256-i nie wiem czy pójdzie na tym-słyszałem że trzeba mieć lepszy zasilacz i proca i płyte zeby to chodziło dobrze-jak to jest?? jestem noobem wiec prosze o wyrozumiałość-jesli ten sprzęt co mam nie wypali-to moge zamiast tej grafy zainwestowac w inne komponenty a na wakacje ja pojade do roboty kupic grafe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wild555 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Wszystko poleci ok, zmien tylko zasilacz bo tu moze byc problem i chyba napewno bedzie bo karta pociagnie niezle z zasilki:) Sam mialem podobna konfiguracje wczesniej i moge powiedziec ze na athlonie 2000+ i grafie 6600gt swobodnie gralem na Far Cry,max detale w 1024,moze cos mnie w detalach ale smigalo ladnie innie gierki takze. Powiem tak Ramu dokup nastepne 512 by bylo 1024, zasilacz mocniejszy musi byc! ,a wszystko poleci ladnie na 1024 bez szarpania;) Co wazne w tej kwestii to to ze mimo slabszego procesora odczujesz kopa w grafice napewno. Zasilacz tylko do wymiany mimo ze da rade ale tylko na chwile ,a to ryzykowne ,co do plyty to bezproblemowo. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) A sa GF6600GT 128mb 256bit z magistrala pamieci <_< bo mi sie wydaje ze moze to 256mb a 128bit :D Sorki ze sie czepia i za OT :-P Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) 6600GT ma 128 bitowa magistrale pamieci a procesor ma 256 bitowy... Lepiej oszczedzic kilkanascie zl i kupic 6600GE i za roznice ceny kupic np fortrona 350W bo ta zasilka co masz to zjara cos po kilku godzinach grania;] Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 hmmm... KLIK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maripossa Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 :mrgreen: Dzięki wielkie-pisze juz o tym na 3 forum i wszedzie mnie zjedźali albo wogóle nie odpowiadali-a tutaj express i fachowa pomoc-naprawde wielkie dzięki-nie pozostaje mi nic innego jak kupic zasilacz i RAM. Nie wiem jak administarator albo ktos tam uważa ze ten temat zasmieca forum to prosiłbym o jego usuniecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...