pl00b00 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 mam zainstalowanego win 2000 sp3. jak przynosze od kumpla pliki na dyskietkach ( jego system to win 95 i Me) nie widac ich wcale. tzn pisze ze zajete miejsce na dyskietce to iles kb ale nie widac plikow. jak odpale kompa z dyskietki startowej i wejde w dosa dopiero wszystko widac i da sie skopiowac. dopiero po tej operacji moge jusz uzywac te pliki ale musza byc skopiowane na moj dysk. moj foramt plikow to fat 32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 czy nikt tego nie wie ????? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Uruchom menedzera plikow (jakie kolwiek okna np. moj komputer) i klikaj narzędzia>opcje folderow>widok i tutaj zaznacz - pokaż ukryte pliki i foldery odznacz - ukryj chronione ..... Powinieneś widzieć więcej plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 no tyle to i ja wioem zawsze amm tak ustawione ale chodzi mi oto ze jak piliki sa skopiowane z innego kopma co ma inny system operacyjny np win 98 to umnie pod win 2000 nie widac tylko pod dosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie wiem ja nigdy czegoś takiego nie miałem - nie jestem guru ale wydaje mi się, że obydwa systemy zapisują w takim samym formacie więc nie powinno być problemu. Ale w końcu to jest microsoft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...