Nick126 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Szukałem w biosie opcji do zmiany FSB i nic nie znalazłem. Czy może mi ktoś pomóc ? Przepisałem troche z biosa: [działy] Main__Advanced__Security__Power__Boot ADVANCED PCI Configuration Boot C. [zawsze jest Configuration] IDE Diskette Event Log Video USB Chipset Fan Control Hardware Monitoring Wydaje mi się że tylko w Chipset mogą być takie informacje, więc wchodze. CHIPSET ISA Enable Bit [Enable] PCI Latency Timer [32] Extended Configuration [user Defined] I teraz są timingi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 masz płyte intela. nie pokrecisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 To co mam zrobić ? Nie da się wogóle? Wiem że są programy że można z windy, ale to podobno tylko do ponownego uruchomienia kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nie no połowicznie.... o to chodzi, że na przykład taki cpufsb (płatny niestety) włącza się razem z windą i przetaktowuje kompa jak startuje... Ja też miałem płytę intela i mi cpufsb działał, tylko nie mogłem znaleźć pełnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...