worms07 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam, a wstępie zaznaczam, że jestem laikiem w tym temacie. Posiadam notebooka, Actinę, model chyba nie gra roli, bo problem jest bardzo ogólny. Otóż, położyłem go włączonego na fotelu i gdy wróciłem 10 minut później zastałem go wyłączonego. Reakcja - zdziwienie i włączenie ponowne. I tu problem. Bo włączyć to on sie wcale nie chce. Pytanie do Was - jakie są najczęstsze przyczyny ? Co powinienem sprawdzić ? Oczywiście podłączony jest zasilaczem. Z uwagi na jutrzejszy wyjazd byłbym wdzięczne za szybką pomoc, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Model - bardzo wazne. Jak na moj gust to sobie ugotowales laptopa. Nie wiem jak masz rozwiazany system chlodzenia w laptopie, ale bardzo prawdopodobne ze zasysa powietrze od dolu i kladac go na fotelu zablokowales mu dostep do swiezego powietrza. Zalezy jaki masz procesor czy taki co sie potrafi wylaczyc przed przegzaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...