niko2003 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Mam laptopa bez cdromu. Mam Instalkę Windowsa XP Sp2 na dysku C: Startuje z dyskietki 98. Uruchamiam smartdrv.exe i wchodze do katalogu i386. Pisze winnt.exe i chce zrobić update Windowsa. Niestety inspecting.inf oraz kopiowanie wszystkich plików ostatnio trwało 10 godzin. Jak to przyśpieszyć, co jest nie tak z tym dyskiem, windows normalnie i wszystko inne chodzi szybko. Update pod Windowsem nie wchodzi w grę. Czy smartdrv.exe można jakoś przyśpieszyć? Mam dysk 20GB, 128 ramu, Pentium III - 700mhz. Dzięki Edytowane 13 Stycznia 2006 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 eeee nie masz badow na tym dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Czym to najlepiej sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Programem producenta dysku :>? Lub speedfan zakładka s.m.a.r.t lub everestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...