najdmen Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam mam licencję oem na 98se, skąd mogę wziąć instalke do mojego klucza? pobrać, zamówić etc, jest to możliwe??? bo z pirata nie chcę... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) microsoft nie wysyla CD z systemem nawet jak masz licencje nie masz CD nie masz licencji ^^ ale...... mozesz sobie zrobic kopie tego systemu ( szukaj u znajomych) nie jest to jasno powiedziane jak chcesz sie wgryzc w temay to:-->>http://www.microsoft.com/poland/licencje/pytania/default.mspx Elementami świadczącymi o legalności oprogramowania są: 1. Umowa licencyjna 2. Certyfikat autentyczności 3. Legalny nośnik 4. Podręcznik użytkownika Dodatkowym dokumentem mogącym świadczyć o legalności oprogramowania jest faktura zakupu. Zalecane minimum to 2 – 3 z wymienionych wyżej atrybutów legalności. Jeżeli z jakichkolwiek przyczyn użytkownik nie posiada minimum dokumentacji wymienionej powyżej, wówczas każdy przypadek analizowany jest indywidualnie, przez organy do tego uprawnione na podstawie towarzyszących mu okoliczności. Dodatkowe informacje na temat legalności oprogramowania można znaleźć na stronie http://www.microsoft.com/poland/piratnie/. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) kiedyś męczyłem obsługę klienta w podobnej sprawie, po długich dyskusjach panowie z microsoftu doszli do wniosku ze tego nie da się zrobić w inny sposób jak, kupić od kogoś oryginalny system z licencją itd.... jest jeszcze możliwość kiedy uda się tobie znaleźć instalke systemu która zadziała z posiadanym przez ciebie kluczem z licencji, ale będzie to trochę kontrowersyjne, i ktoś zawzięty może stosując zasadę dajcie mi człowieka a ja znajdę na niego paragraf, może coś znaleźć w tym rozwiązaniu :wink: PS. jak pytałem microsoft chodziło mi o win 3.11, zdybcie i legalizację, i okazuje się ze jest to niewykonalne windows 3.11 jest na zawsze stracony dla świata legalnego :sad: Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 PS. mi chodziło o win 3.11 o zdybcie i legalizację, niewykonalne windows 3.11 jest na zawsze stracony dla świata legalnego :sad: hmm ja moge sprzedac dyskietki wraz z certyfikatem legalnosci wiec nie jest taki stracony dla swiata legalnego ;) (btw. to jedyny legalny system jaki posiadalem ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...