czarny666 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Solid Snake a kiedy ostatnio grales w Fife :blink: zakladam ze byla ta edycja 2002 a tam ta byla bardzo cienka :mur: ale od tamtego czasu duzo sie zmienilo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Może niektórzy krytykanci powinni się wstrzymać z oceną gry do premiery, a nie oceniać jej po 2 minutowym filmiku, który może pochodzić z jakiejś wczesnej bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Z tego filmiku Polska - Niemcy wynika, ze znow zostanie zastosowany tryb panoramiczny znany z UC 2005. Uwazam, ze jest on fajny na godzine gry, a pozniej niestety sie nudzi. W gierke na pewno zagram, ale na dluzej raczej sie z nia nie "zwiaze". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Ojj a mi się coś to nie widzi ... WC 98 - świetny, WC 02 - świetny do potęgi ;) . Dla mine Fifa skończyła się na 2002 World Cup ... dalej to już padaka. Euro - syf i dawno straciłem nadzieję "kolejne WC będzie świetne" ... bo po filmiku widać, że nie będzie ... Co do wojny PES vs. Fifa - to dla mnie też bezkonkurencyjny pozostaje PES , ale jak już ktoś powiedział jest temat "PES vs. Fifa" i tam wyrażajcie swoje opinie bo gadki o PES tutaj mogą być traktowane jako OT. :] Co prawda zgadzam się z wami wszystkimi (PESowcami), ale to nie ten temat ... Skończcie z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Ojj a mi się coś to nie widzi ... WC 98 - świetny, WC 02 - świetny do potęgi ;) . Dla mine Fifa skończyła się na 2002 World Cup ... dalej to już padaka. Euro - syf i dawno straciłem nadzieję "kolejne WC będzie świetne" ... bo po filmiku widać, że nie będzie ...Dokladnie wc 98 i 02 to gierki do potęgi...niestety EA stara sie stworzyc z fify symulator co powoduje u ludzi tylko spazmatyczny smiech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Wiadomo już mniej więcej kiedy wyjdzie ta gra ? Poprowadziłbym naszych "husarzy" do mistrzostwa świata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny666 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Wiadomo już mniej więcej kiedy wyjdzie ta gra ? Poprowadziłbym naszych "husarzy" do mistrzostwa świata :D No gra wychodzi w Polsce i na świecie 28 kwietnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No gra wychodzi w Polsce i na świecie 28 kwietnia :DNo to na początku maja Polska zostanie mistrzem świata :D A Rasiak królem strzelców :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafranR Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ja jestem fanem fify od małego-ja mysle ze to będzie tym razem dobra gra niz fifa 06 która z swoim niewypałem z komentarzami naszych polaków którzy odezwą sie raz na połowe meczu to jest makabra-widziałem screeny i filmiki i niezła grafa niz w 2006 fifie-mysle ze wyjdzie 28kwietnia-jest na co czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zobaczyć - zobaczę u kolegi, który jest fanem serii. Zagram może mecz i na tym się skończy moja przygoda z tą grą. Ja myślę, że fifa wc nic nowego nie pokaże. Od 2003 roku ta gra jest taka sama. Wolę serię PES... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Templer Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Od wielu lat gralem w serie FIFA ale gdy zagralem w PES3 przejzalem na oczy. Teraz gram w PES5 i jestem pod wrazeniem. Ludzie zagrajcie w ta pilke a sami sie przekonacie. Szkoda ze Kanomi nie wydaje hokeja na PC bo kolejne arcadowe edycje EAS zaczynaja mnie nudzic i rozczarowywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 nie gram w zadna pile - po prostu ten sport mnie nie kreci ;] ale tak sobie patre jak sie smietnik robi z tematu...ktos napisal ze fify nie bedzie na PC - potem ktos looknal spprawdzil - okazalo sie ze bedzie na PC .... dla mnie koniec tematu....EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny666 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Niestety ale grafike nie wiele sie poprawi :? te screeny sa z filmikow a nie podczas grania :cry: I polski komentarz bedzie ale ja do niego nic nie mam :-| a zreszta w tym roku tworcy zapowiedzieli ze zrobia duze zmiany B) i nagraja caly od poczatku z Szaranowiczem i Szpakowskim :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ukazało sie DEMO. Więcej info: www.fifapolonia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No i jak? :D Grał już ktoś? ciekaw jestem opinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Demo jest też na gamershell, ale narazie jest mały tłok na serwerach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dewelius Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Pograłem w demko więc coś napisze. Do wyboru są 4 drużyny: Anglia, Niemcy, Meksyk i USA. Sama gra nie zmieniła się znacznie w moim odczuciu ale jest bardziej dynamiczna. Kontrola nad zawodnikami wydaje sie lepsza. Zauważyłem to, że gwiazdy takie jak np. Gerrard, Rooney itd. mają gwiazdki nad sobą podobne do tych z World Cup 2002, ale całe szczęście nie zaobserwowałem tych mega strzałów z 2002. Pewno pogram troche w fulla jak wyjdze potem znowu pes i znowu fifa hehe.: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 detali ani rozdzialki nie idzie zmienic, gra jakby przyjemniejsza, ale i tak wole pesa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zagrałem i ta piłka to jakieś totalne nieporozumienie! Nie chcę mi się pisać co i jak, bo skopiowałbym najchętniej to co napisałem o FIFA, ale tu jest jeszcze gorzej: Sama gra nie zmieniła się znacznie w moim odczuciu ale jest bardziej dynamicznano właśnie, jest jeszcze bardziej arcadowo, można zaliczyć 3 podania w ciągu 1 sekundy, no i te strzały jak po sznurku :blink: jak dla mnie to jest mega kał, pełnej wersji nawet nie zaintaluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 EE przesadzacie grajac w fife takze mozna sie switnie bawic .. , trzeba poprowadzic reprezentacje do zwyciestawa conjmniej na profesjonalu i wtedy nozna juz gre odstawić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ogólnie moje wrażenia po rozegraniu dwóhc emczyków są pozytywne. Gra jest dużo szybsza, dynamiczniejsza, zawodnicy ruszają sie dużo lepiej niż w f 06 (są bardziej elastyczni, dynamiczni), sam mecz, wzbudza wiele emocji, strzały są różne, pod poprzeczke, sznurki - szczurki itd..aaa można fjanie wypuszczać zawodników zarówno lobaim jaki i po ziemi, gwiazdy z poszczególnych druży maja specjalne gwiazdki :) "NAD GŁOWĄ" Nie obczaiłem jeszcze wszystkiego, w końcu to demo, gdzie możemy mało co zmieniać, hee prawie nic, możemy jedynei wybrac jedną z drużyń (Niemcy, Anglia, USA, Meksyk). P.S Napewno pogram w nią dłużej niż co poniektórzy...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Napewno pogram w nią dłużej niż co poniektórzy...... np ja... mógłby EA wreszcie wyciągnąć ten kij od szczotki biegającym piłkarzom ...od 2004 roku tak już mają :|... sama oprawa meczów ok, nowy (?) komentator...to plusy... a reszta - stara, słabiutka fifa...najbardziej rażą te animacje...wszystko nienaturalne - strzały, podania...że już nie wspomnę że ciężko kogokolwiek poznać po sylwetce, po tym jak się porusza... ogólnie - podzielam opinię kucyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ściągnąłem, zagrałem, odinstalowałem. Chyba wystarczy za komentarz tej gry ? Mam nadzieję, że pełna wersja będzie lepsza od tego syfiastego dema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jak dla mnie zadna pilka moze nie wychodzic na pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Tak, tak. Nie ma to jak pasjans i saper <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raadek1989 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Powiem tak: Fifa jest do d**y. Co to za przyjemność biegać za piłką za pomocą klawiszy. Nawet jakby miała super ekstra zajefajną grafike to bym w nią nie zagrał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Dobra pograłem w demko i powiem ze gra jest oczywiscie beznadziejne...EA mogłaby spróbowac zrobic "głupią"zreczenosciowke na miare wc2002 albo 98, ale widac nadal stara sie dogonic PES'a....Zostało mi tylko czekac na fifa street...:mrgreen: Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucK Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 równiez troche pograłem w demo i jak zwykle fifa czy jak kto woli world cup, przegrywa z PES na całej linii, na plus można zaliczyć fajną oprawe stadionów, wejścia piłkarzy na boisko itp, komentatorzy troche żwawiej reagują na wydarzenia na murawie, ale co z tego skoro sama gra niemiłosiernie kuleje, ot zwykła arcadówka która chociażby SWOS-owi może buty czyscic :) A i jeszcze jeden mały szczególik, tłem menu wyboru druzyn jest zdjecie zaciekle walczącegoo o piłke Radka Sobolewskiego :) Małe a cieszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja bym do fify nigdy nic nie miał, gdyby twórcy jak i jej zapaleńcy nie mówili wszem i wobec, ze to sim, bo to arcade i tyle. Dokladnie to co SWOS, ale w 3d z bajerami. Szybkie, nienaturalne podania, tak samo wygibasy zawodnikow, animacje np pełny bieg na sprincie, a jak nacisne podanie to koles staje w miejscu 0_o, jakby go zamroziło 0_o a łyżka na to niemozliwe... Chyba ze to taka nowa technika podania, jeszcze nie stosowana na boiskach, czyli całą energie kinetyczna biegnacego na sprincie, przekazuje on do piłki i momentalnie osiaga ona zero, a typ staje 0_o ale to tylko jeden przyklad takich zachowań w tej grze. Kłótnia co lepsze, czy fifa czy PES, to tak samo jak sie klocic, czy lepszy Ridge Racer 6 (na X360) czy Gran Turismo 4 (na PS2). Wszystko zalezy od gustu, tzn czy ktos lubi arcade, czy trudniejszy sim. I to szanuje, bo gusta trzeba szanowac. Ale wpychania na sile fify do szuflady z napisem SIM, juz nie zniose (zniese :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ściągnąłem, zagrałem, odinstalowałem. Chyba wystarczy za komentarz tej gry ? Zrobiłem dokładnie to samo :wink: Nie mogłem się doczekać końcowego gwizdka ( a to tylko 1 połowa ). Beznadzieja :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...