Morel123 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Czarny666 u Ciebie ta murawa to tez jakis CRAP ! Ma ona wyglądać duzo lepiej !! ma byc normalna zieleń, jak w Fifie. U kumpla jest normalnie, u mnie jest syf, u wiekszosci jest syf !! Musi byc jakies rozwiazanie ... Mysle, ze EA SPROTS zdarzylo sie kapnąć, ze cos jest nie tak i szybko temu zaradzą ... Miejmy nadzieje, bo w PS5 jakos nie mam ochoty grac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Czarny666 u Ciebie ta murawa to tez jakis CRAP ! Ma ona wyglądać duzo lepiej !! ma byc normalna zieleń, jak w Fifie. U kumpla jest normalnie, u mnie jest syf, u wiekszosci jest syf !! Musi byc jakies rozwiazanie ... Mysle, ze EA SPROTS zdarzylo sie kapnąć, ze cos jest nie tak i szybko temu zaradzą ... Miejmy nadzieje, bo w PS5 jakos nie mam ochoty grac ;]czy ja wiem ... na wiekszosci oficjalnych screenach- PC- murawa jest niby jasna ale brzydka bo rozmazana :? przydało by się wiecej ziarnistości, efekt bloom/HDR .... w ogóle najlepiej gre zrobic na nowym engine :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Fajnie przy mocniejszym strzale pilka przechodzi przez siatke, a pozniej wraca :lol2: U mnie murawa tez jest strasznie ciemna :mur:. Patch, ktory by doprowadzil do jako takiego wygladu tej gry musialby zajmowac 1GB :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 gra jest beznadziejna!! 130fps a jakby gra nie dzialala płynnie :mur: ,grafika beznadziejna!! od nowa,od podstaw by musieli zrobic gre na nowym engine!! motion capture tez daleki od tego z pro evo!! Murawy ciemne,brzydkie ble........... nierozumie tylko dlaczego nie zrobia takiego czegos jak na xbox360,mysle ze komputer bylby wstanie bezproblemu to uciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 staraja sie raczej robic gre pod uzytkownikow ze slabszym sprzetem, gra na high detalach i 1024x768 chodzi plynnie na gf2mx 256 ram (testowane na innym kompie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) to co mi sie w fifce WC 2006 podoba to ścieżka dźwiękowa, jedna z melodii bardzo "wpadła mi w ucho" ... ta która słyszymy w tle gdy prezenterzy zapowiadaja mecz, wypasnie rytmiczna :D - szkoda ze reszta nie jest tak klimatyczna :( plik o nazwie S611.sng < w folderze data/audio/ pod S618.sng mamy znany utwór Matafix - Big city live ciekawy tez jest kawałek S630.sng niemiecki - ale mimo to bardzo rytmiczny kilka innych jest tez fajnych ;) najdziwniejszy jest brak oficjalnego utworu promującego MŚ :/ Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 staraja sie raczej robic gre pod uzytkownikow ze slabszym sprzetem, gra na high detalach i 1024x768 chodzi plynnie na gf2mx 256 ram (testowane na innym kompie)Raczej powielają to samo co roku. Kilka modyfikacji i z Fify 2005 robi się Fifa 2006. :blink: To samo z NHL, NBA i innymi grami EA Sports. Szkoda że nie ma konkurencji na PC dla NHLa, tak jak dla Fify mamy PES. Może wtedy dominacja EA zostałaby przerwana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 to co mi sie w fifce WC 2006 podoba to ścieżka dźwiękowa, jedna z melodii bardzo "wpadła mi w ucho" ... ta która słyszymy w tle gdy prezenterzy zapowiadaja mecz, wypasnie rytmiczna :D - szkoda ze reszta nie jest tak klimatyczna :( plik o nazwie S611.sng < w folderze data/audio/ pod S618.sng mamy znany utwór Matafix - Big city live ciekawy tez jest kawałek S630.sng niemiecki - ale mimo to bardzo rytmiczny kilka innych jest tez fajnych ;) najdziwniejszy jest brak oficjalnego utworu promującego MŚ :/ jak dla mnie muzyczka jest pierwsza klasa:) dobre utworki az sie zdziwilem ze takie znane :) a co do grywalnosci to kiepsko:( spodziewalem sie czegos lepszego z grafika tak samo:( Istnieje jakas mozliwosc odsluchania tych plikow *sng w jakims playerze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) jak dla mnie muzyczka jest pierwsza klasa:) dobre utworki az sie zdziwilem ze takie znane :) a co do grywalnosci to kiepsko:( spodziewalem sie czegos lepszego z grafika tak samo:( Istnieje jakas mozliwosc odsluchania tych plikow *sng w jakims playerze ? konwerujesz je na wav programikiem w załaczniku. pliki ex oraz sx wklejasz do foleru C:\Program Files\EA SPORTS\2006 FIFA World Cup \data\audio (standardowo) ... uruchamiasz plik ex i on automatycznie "wyciaga" pliki do formatu wav ... po skonczeniu poukładaj je sobie np prawym przyciskiem myszy wywołaj menu i segreguj wd upodobań ( rozmieść ikony wd ... ) utwory muzyczne sa od S600.sng do S634.sng ( czyli 34 ) reszta plików to hymny narodowe program działa tez z fifa 06 ps na otarcie łez niedługo pojawi sie modyfikacja(nieoficjalna) dla full wersji Biggy's GPU for 2006 FIFA World Cup ma ona na celu poprawic wyglad grafiki Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 dla fify 06 tez wyszlo duzo fajnych patchow i gralo sie naprawde fajnie - np. PLP dodajacy nowy gameplay, poprawiajacy grafike, dodajacy wszystko co mozliwe z I i II liga itp. wiec mam nadzieje ze z wc tez tak bedzie a co do utworkow znanych to zawsze byly :) wkoncu ea ma kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) to co zamieszczam działa tylko z full wersja!! poprawiona murawa plik: "turf_pack" ładniejsze bandy "adboardfifa2006World" pliki w załaczniku (załacznik usuniety - niedługo wstawie poprawiona wersje ) EDIT: narazie sie wstrzymać z instalacja! moga wystąpic problemy z załadowaniem meczu ! radzę poczekac na dopracowana wersje z instalatorem! Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ja sie dorwałem do demka, i powiem wam że grałem w to zmuszając sie (tylko dlatego że lubie piłke) po prostu śmiesznie to zrobili... juz lepsza była fifa 1999 czy jakoś tak o w tamto to pocinałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Road To The Word Cup byla w 98r. (najlepsza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Gra jest przeciętna <_< Kalka fify 06. Grafa z lekkimi poprawkami. To nie to co było pokazane na screnach i trailerach(zaznaczam że nie widziałem przypadkowo screnów/trailerów z x360). Zresztą w każdej części screny i filmiki mają niewiele wspólnego z ich produktem... Gameplay troche zmieniony ale nie ma zadnej rewolucji nadal schemat goni schemat. Dla mnie za łatwo wypuszcza się zawodników czasem to komicznie wygląda :-P Jedynie oprawa meczu i "intro" przedmeczowe naprawde na wysokim poziomie. Chociaż te balony śmiesznie wyglądają btw co oni je w paincie robili :lol2: ? No i karne peirwsza klasa naprawde tu się postarali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 próba poprawy murawy za pomoca konwencjonalnych środków :) bez filtrowania anizotropowe'go 1280x1024@32bit detale: HIGH http://img53.imageshack.us/img53/1128/fifa...102532359ph.jpg http://img58.imageshack.us/img58/8962/fifa...102537268ws.jpg http://img71.imageshack.us/img71/7794/fifa...102538828so.jpg z filtrowaniem anizo. 8x ( ustawione z poziomu sterownika ) 1024x768@32bit detale: HIGH http://img76.imageshack.us/img76/29/fifawc...111018484ir.jpg http://img149.imageshack.us/img149/5708/fi...111021811vk.jpg http://img154.imageshack.us/img154/7136/fi...111124602ho.jpg coś tam poprawia jednak mało, poczekam na nieoficjalny patch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 eh slaba gra bardzo , szkoda ze poszli na latwizne i praktycznie to samo co w normalnej '06 no ale coz , trzeba nabijac hajs na mistrzostwach ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 grafika jest tragiczna to jak fifa international soccer a nie gra z 2006 r :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 bleeee... to naprawdę tak wygląda?! Zniesmaczony jestem... :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) przepraszam czy ta gra pochodzi z roku 2006 ? :P No właśnie. Wygląda jak z Fifa 98 :lol:. Przecież od Fifa 2003 jest taki sam engine. Edytowane 2 Maja 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 No właśnie. Wygląda jak z Fifa 98 :lol:. Przecież od Fifa 2003 jest taki sam engine.bez przesady ... tak wyglada fifa 98 http://www.soccergaming.com/fifa98/images/claudio.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 bez przesady ... tak wyglada fifa 98 http://www.soccergaming.com/fifa98/images/claudio.jpg jeśli chodzi o murawe to naprawdę niewiele się zmieniło IMO - i to nie jest żart :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) patrzcie na 2003 :lol: Edytowane 2 Maja 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) lol w 2003 jest ogólnie ładniejsza grafika niz w 2006 :P HALA REAL Madrid ;) Edytowane 2 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 no tu murawa byla elegencka, wogole grafika w fifce od tamtych czasow zmienila sie nie znacznie - ale i tak wyjda za jakis czas rozne patche tak jak w zwyklym 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Graficznie to faktycznie porazka po calej linii. Zreszta gameplay tez jest nedzny. Poza tym jak gralem to wlaczylem sobie frapsa bo mialem wrazenie, ze gra klatkuje. Patrze na ilosc wyswietlanych klatek - ponizej 60 nie schodzi, a plynnosci nie ma :mur:. Juz ktos o tym zreszta pisal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 bez przesady ... tak wyglada fifa 98 http://www.soccergaming.com/fifa98/images/claudio.jpg To prawda, 98 wygląda lepiej :/ A szkoda, bo FIFY czy PESy wychodzące co roku to ta sama młócka, a gra z okazji mistrzostw to duży smaczek. Szkoda, że tak go zepsuli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Ludzie, wy jesteście ślepi? Przecież od 2003 ciągnie się to samo siano, ten sam engine, motion capture poprawiają nieznacznie co roku, dodają nowe składy no i menu (echhh jak widzę te menusy gierek z EA to mnie na sranie bierze dosłownie). Wolę to konsolowe z PES imo dużo bardziej przejrzyste. A grywalność jak była dla mnie marna, tak została marna. Ja wolę grać kombinacyjnie, robić przewrotki, efektowne ewolucje, jakieś loby a nie toczyć partyjkę szachów bo tak wygląda gra w Fifa (przynajmniej dla mnie) - zero (0!) polotu, frajdy. Wogóle animacja w tej grze to dla mnie jedna wielka kaszanka. Ten durny team EA powinien sięgnąć po rozum do głowy i stworzyć wreszcie coś porządniejszego, co porwie graczy, przydałaby się jakaś rewolucja w tej serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 z nieoficialnych źródeł dowiaduje się, ze szefostwo CD-Project planuje wycofać obecnie znajdujące się na półkach egzemplarze Fifa WC 2006, aby przetłumaczyć również nazwę nowego tytułu ze stajni EASports. Pełny polski tytuł zamiast Fifa WC 2006 będzie brział Fifa SZALET 2006 :lol2: :lol2: :lol2: szefostwo uznało, ze należy walczyć o czystość Języka Polskiego a skrót WC określający poziom wykonania tej gry można równie dobrze zastąpić polskim odpowiednikiem xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) FIFA World Cup 2006 po liftingu PATCH NA MURAWE (z instalatorem) + ustawienia 1280x1024@32bit detale HIGH AAx2 AFx8 klikać lupą na screeny stadion zadaszony ( czy na tych stadionach nie maja oświetlenia ? ) http://img231.imageshack.us/img231/3961/fi...132900219er.jpg http://img118.imageshack.us/img118/7633/fi...132923517vf.jpg http://img231.imageshack.us/img231/565/fif...132941939km.jpg stadion odkryty ( nie wiedzialem jak przełaczyc stadion w trybie WC :lol: wiec mamy stadionik z trybu practice) http://img118.imageshack.us/img118/2941/fi...133040899gc.jpg http://img118.imageshack.us/img118/6203/fi...133050709hl.jpg http://img118.imageshack.us/img118/1001/fi...133111352js.jpg http://img118.imageshack.us/img118/7166/fi...133126707fa.jpg patch w załczniku. instalacja: wszystkie 10 plików z folderu Turf Patch kopiujemy do: ....\EA SPORTS\2006 FIFA World Cup \data uruchamiamy program "importer TurfPatch" i czekamy az skończy instlacje ... nastepnie po zakonczeniu automatycznie uruchomi sie program "fatbhbuilder" i klikamy na DUŻY przycisk BUILD gdy skończy, zamykamy wszystko i mozemy juz grac :] - pliki pozostawmy tam gdzie sa, nic nie wywalajmy. Edytowane 3 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 z nieoficialnych źródeł dowiaduje się, ze szefostwo CD-Project planuje wycofać obecnie znajdujące się na półkach egzemplarze Fifa WC 2006, aby przetłumaczyć również nazwę nowego tytułu ze stajni EASports. Pełny polski tytuł zamiast Fifa WC 2006 będzie brział Fifa SZALET 2006 :lol2: :lol2: :lol2: szefostwo uznało, ze należy walczyć o czystość Języka Polskiego a skrót WC określający poziom wykonania tej gry można równie dobrze zastąpić polskim odpowiednikiem xD Ktos Cie w dziecinstwie walil mlotem zamiast glaskac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...