aceraspire Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jakie Benchmarki znacie którymi można sprawdzić wydajność mobilnych maszyn ? Jaką wydajność ma mój Pentium M a jaką może mieć Celeron M 370J (chodzi mi o porównanie do jakiegoś Pentium 4). Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 polecam na poczatek http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=122121 a takze PCMark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) polecam na poczatek http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=122121 a takze PCMarkWidzisz tam gdzie mojego 5512 ?? Ja chcę wiedzieć do jakiego P4 go porównać a nie jaki ma wynik w super PI Edytowane 13 Stycznia 2006 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Widzisz tam gdzie mojego 5512 ??zmierz sobie u siebie ile Ci wyjdzie a wyniki powinny byc podobne chocby do modelu Acer TM 4102 ktory ma ten sam procek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) A jak z tym celeronem jaką on będzie miał wydajność i słyszałem o jakimś programiku Mobile Mark, co on testuje i z kąt można go zassać ?? Edytowane 13 Stycznia 2006 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) MobilMeter nie testuje, on podaje temperatury, pracka, dysków, chipset.. Edit: Sorry źle przeczytałem, oczywiście chodzi ci o Mobile Mark, a ja o MobMeter. :oops: Edytowane 13 Stycznia 2006 przez conrado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) na przykladzie Acer 2403 masz osiagi celerona M370 Edytowane 13 Stycznia 2006 przez vitucky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...