Adamek86 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 witam Chyba sie zdecydowałem na Asus A6L B003 cena to 3000 jak myslicie czy komputerek jest OK ? Jakie ma minusy ? Jeszcze pytanko co do wi-fi. Moge udostępniać sobie bezprzewodowo z kompa stacjonarnego net do laptopa ? Czy poprostu dostawcy netu mnie zniszczą po godzinie od podłączenia ? :) Ew. opcja ze switchem chyba nawet lpiej bo stacjonarny może byc wyłączony ale jak zrobić żeby stacjonarnemu kabelkiem a laptopowi przez wi-fi ? Jakie urzondzonko :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disystem Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Musisz kupić sobie router wi-fi... z modemem ADLS jak masz Neostrade, a jak innego prowidera (np: kablówke) to router DSL-owy... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek86 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 To poprostu siec LAN w mojej moejscowosi zakładana przez miejscową firme. Ale sęk w tym ze niewiem czy tak można robić i co z numerami IP... mam tylko 1 :). Myśle że oni sie mogą o to wkurzyć :/ A co sądzicie o tym laptopie :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Kupisz to sie dowiesz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLIMIUK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 To poprostu siec LAN w mojej moejscowosi zakładana przez miejscową firme. Ale sęk w tym ze niewiem czy tak można robić i co z numerami IP... mam tylko 1 :). Myśle że oni sie mogą o to wkurzyć :/ A co sądzicie o tym laptopie :P ? Nie wqrza sie bo nie beda miec o tym bladego pojecia , swoje IP ( Mac adress ) ustawiasz w routrze a na dwoch kompach bedziesz mial IP z klasy wewnetrnej przydzielane dynamicznie przez router. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disystem Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Gdzie zamierzasz go kupić, bo ja u dystrybutorów nie widze tego modelu wśród dostępnych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Nie bylbym tego taki pewien, admin wykryje podzial lacza w wyniku zmiany TTL. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLIMIUK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Nie bylbym tego taki pewien, admin wykryje podzial lacza w wyniku zmiany TTL.Oczywiscie jest to mozliwe , ale z doswiadcenia wiem ze nie wnikaja oni w takie rzeczy. Zauwaz na forum wszyscy to robia i nikt do tej pory sie nie skarzyl ze zostal upomniany przez Zlosliwego :D Admina. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek86 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Gosc blisko mnie ma na sprzedaż nowy, nieużywany. Więc chyba jednak za duze ryzyko ;/ ? A możecie coś o nim napisać? Ma jakies wyjątkowo słabe punkty ? Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Adamek86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...