Snooze Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Skad sciagnac calego IE - polska wersje z przyzwoita predkoscia - nie smiac sie uzywam fire foxa :D PS mam SP1 jesli to cos zmienia Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Snooze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 &$%*(*^(*^% z microsoftu..... Jak masz sp1 to ie nie sciagniesz, bo nowszego nie ma. "Nowsza" wersja jest tylko w sp2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 www.microsoft.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 www.microsoft.com ale mi chodzi o taka wersje okolo 70-100mb a nie 0.5 mb ... jest tam takie cos bo nie widze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Problemy z czytaniem? NIE MA NOWSZEJ WERSJI DO SCIĄGNIĘCIA. NOWSZA WERSJA JEST Z CAŁYM SP2. Nawet jak sciągniesz samego ie, to do niczego ci sie to nie przyda, bo masz juz to w systemie. I taki drobny szczegół. Ten mały instalatorek umozliwia pobranie calego IE na dysk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Problemy z czytaniem? NIE MA NOWSZEJ WERSJI DO SCIĄGNIĘCIA. NOWSZA WERSJA JEST Z CAŁYM SP2. I taki drobny szczegół. Ten mały instalatorek umozliwia pobranie calego IE na dysk... napisze chyba po chlopsku ... Nie dziala mi windowsupdate + antyviry online - mam walnietego IE. Potrzebuje sciagnac na dysk IE i zachowac go na przyszlosc (cobym nie musial zmow sciagac jakby cos sie stalo) Jesli dzieki temu malemu pliczkowi mi sie to uda to dziekuje za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Sciągnij sobie lepiej całe sp2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Sciągnij sobie lepiej całe sp2.No dzieki ... BTW to jak dzieki temu pliczkowi moga zapisac na dysku IE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ie6setup.exe /c:"ie6wzd.exe /d /s:""#E" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) jesli mas walnietego IE to nic nie dadza zadne instalki instaluj opere, firefoxa no chyba ze sie " przyzwyczailes " :PPPPP Edytowane 13 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 jesli mas walnietego IE to nic nie dadza zadne instalki instaluj opere, firefoxa no chyba ze sie " przyzwyczailes " :PPPPP Uzywam firefoxa ale nie moge zrobic windowsupdate ani uzywac scanerow online ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 do aktualizacji nie potrzebny IE wlacz w automacie pobierz ale nie instaluj i juz masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Skad sciagnac calego IE - polska wersje z przyzwoita predkoscia - nie smiac sie uzywam fire foxa :D PS mam SP1 jesli to cos zmienia Wersja bez SP, ~48mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 JAk ma sp1 to tej wersji i tak nie uda mu się zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Fakt, nie zauważyłem, że ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ale jak już pisałem instalatorem sieciowym mozna pobrac ie na dysk. Przy sciąganiu jest wybór dla jakich systemów. Instalka dla XP to tylko kilkanascie MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclo Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 http://www.studiobit.pl/ftp/Programy/Progr...net%20Explorer/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Uzywam firefoxa ale nie moge zrobic windowsupdate ani uzywac scanerow online ...Bo masz pirata dlatego nie mozesz uzywac Windows Update! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 jesli takie BUTY ^^ !!!!!!! to........... AUTOPATCHER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...