Skocz do zawartości
Savage

Zakup Radka 8500...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem... chciałem kupić sobie Radeonka 8500 ale z tego co wiem to wersji full jest coraz mniej i pozostała by do wyboru wersja LE. Nie wiem czy lepiej kupić teraz wersję full, ale wiadomo ceny w okresie świątecznym są wyższe czy poczekać trochę i kupić po nowym roku, zapewne już wersję LE i oczywiście tańszą. Kasy mam na dzień dzisiejszy 500 zł i więcej nie będę miał :( Z góry dziękuje za pomoc w dokonaniu wyboru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nierz buld by Ati 8500le albo tego co mam w podpisie build by ati jest nie co lepszy (pamieci 3.6ns) niz Hercules ale spx w zadnym razie nie kupuj innego klona niz  hercules gigabyte ew. sapphire ale to tez raczej nie polecam )):

heh masz mozliwosc bierz builit by ATI albo Herca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup se Ti4200 64MBDDR z TV-out wydajnosc lepsza od RADKA  8500 nom i za okolo 600zeta ja dostaniesz

wiesz co patrzac na twoj sprzet to albo jestes mega miliarderem albo jakims megalamerem......... no i te osigi podkrecania........ niezle ( pelen podziw ) czy moglbys jakiegos screena puscic ( pewnie w paincie obrabianego....... :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup se Ti4200 64MBDDR z TV-out wydajnosc lepsza od RADKA  8500 nom i za okolo 600zeta ja dostaniesz

prawde mowieac patrzac na twoj config,oraz osiagi to nasuwaja mi sie dwa wnioski

po pierwsze primo,muszisz miec niezle kasiorki zeby miec taki komputerek!!!!!!

po drugie primo,na prawde jestes niezlym overlockerem???????????

po trzecie primo moze sie nie znam i oceniam ludzi na podstawie jedne-go glupiego konfigu,ale rzeczywiscie,gdybys zrzucil jakies screny ze swojego magicznego low endowego kompa to by sie niektorzy odczepili.

Dobra nie bede juz gadal glupot,.bo mi sie juz nie chce,papapapapap

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytajcie o super configu Allena3 w topicu 3D MARK 2001 kto da więcej, wszystko się wyjaśniło.

Nom niezle zakrecilem co? hehehe prawie kazdy gdzie bym nie wlazl na forum t osie o 3dMARKA tzn o wynik pyta :)

to nie pitol tylko daj linka do compare

bo tak to sobie mozesz pisac ze masz nawet 30000pkt w 3dmarku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Allen3 - jak przyszłeś szpanować to wyp**** z tego forum ( jeszcze nigy tu nie przeklinałem, sory ale tacy ludzie mnie denerwują )

nie przyszedlem tu szpanowac. Po prostu taki se podpis walnalem i tyle ludzie rozne rzeczy pisza a czy to musi byc prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...