Vengeance Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Den a co zrobisz jak przesadzisz z ustawieniami? przeciez sie nie resetuja po restarcie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak przesadze to mi sie komp wiesza po 2 minutach testu w markcie. wtedy restart i wgrywam sprawdzonego biosa 300/300 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 to takie imho hardcorowe troche ^^ a roznia sie wyniki podkrecanie softem a biosem ?? prubowales moze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 to takie imho hardcorowe troche ^^ a roznia sie wyniki podkrecanie softem a biosem ?? prubowales moze?podkrecalem softem i bylo tez calkiem cool ale do robienia testow staram sie ograniczyc ilosc wlaczonych procesow do minimum dlatego wole biosem krecic. biosem minimalnie wiecej wyciagniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Mam jeszcze jedno pytanko. Czy opłaca się kupić Radeonka ze 128MB pamięci. Karty nie będę zmieniał przez minimum rok a może i dłużej z powodu braku fundusza powierniczego ... i tak uzbieranie tych 500zł dużo mi zabrało :( i proszę o odpowiedzi na temat :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Savage nie zaszkodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Nom 128MB pamieci na pewno styka na roczek z Radkiem8500. W sumie to sporo ona nie kosztuje, troche ponad 400zeta wiec Ci cos jeszcze zostanie na przyszle kupno sprzetu czy czego sobie zazyczysz, ale taki zakup to nie jest marnowanie szmalu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Allen3 gdzie widziałeś Radki 8500 128MB za troszkę ponad 400zl ???? 8O Chętnie się dowiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Gdzies na jesdej ze stron internetowych tzn sklepow tylko nie wiem ktory to byl bo format robilem i wsio stracilem, i czy to aby na pewno brutto, ale szukalem w jednej z wyszukiwarek chyba onet to byl "radeon8500 128MB", poszykaj moze znajdziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak pewnie wiecie to wersje 64 megowe sie lepiej krenca niz 128. Wiec jak bym mial teraz kupowac jakiegos radoslawa to bym brał 64 mb wersje i krencil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak pewnie wiecie to wersje 64 megowe sie lepiej krenca niz 128. Wiec jak bym mial teraz kupowac jakiegos radoslawa to bym brał 64 mb wersje i krencil.Nie dotyczy to Herculesa 8500 128MB z pamiątkami 3,3ns :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_P Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Witam Mam problem... chciałem kupić sobie Radeonka 8500 ale z tego co wiem to wersji full jest coraz mniej i pozostała by do wyboru wersja LE. Nie wiem czy lepiej kupić teraz wersję full, ale wiadomo ceny w okresie świątecznym są wyższe czy poczekać trochę i kupić po nowym roku, zapewne już wersję LE i oczywiście tańszą. Kasy mam na dzień dzisiejszy 500 zł i więcej nie będę miał :( Z góry dziękuje za pomoc w dokonaniu wyboru. Miałem podobny dylemat - przesiadka z Radeona 256 SDR na co? Na moim Abicie nie poszedł R9000 (o czym pisałem na hardware) więc dorzuciłem stówke i kupiłem za 460 zł 8500 LE niestety od Power Color - chyba ostatni w Gdańsku :) Taktowany tylko 250/220, oznaczony "QL -no własnie co to znaczy?" i jestem zadowolony. Jakosc obrazu 2D i tak lepsza od GF 3 Ti 200 od Gainwarda -wg subiektywnej oceny kolegi z taka kartą. Jeśli chodzi o wydajnośc, to mam 6000 w 3D marku (Celeron 1000@1180, 256 MB SDR) demko UT 2003 gania na przyzwoitych ustawach w 800x600 o starszych rzeczach nie wspomne. Najlepszy wybór to ATI lub Hercules (zajrzyj do artykułu "wojny klonów" na twejepc.p) ale i pare innych mozna nieźle trafić. Aha -jeżeli masz kogoś w stanach - przed swietami widziałęm na stronie ATI że oryginalna 8500 LE jest po $89!!! - gul mi skoczył. US & Canada only.l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Artykuł na Twojepc.pl czytałem z 10 razy :) Jestem już zdecydowany na tego Herculesa 8500 LE muszę tylko ceny na giełdzie obakać. Z tego co widziałem na cennikach sklepów internetowych i nie tylko to w cenie tego Herculesa miałbym jakiegoś klona pokroju Power Color ale ze 128MB pamięci. Zobaczę na giełdzie jakie ceny i zdecyduję na miejscu :) Dzięki za porady :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Michal_P jakie masz pamięci na tym swoim Radku?? 4ns? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_P Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Michal_P jakie masz pamięci na tym swoim Radku?? 4ns?zdaje mi sie ze tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...