Demonek_ Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam. Piszę ten temat nie dla siebie , a w imieniu znajomego. Aktualnie nie mogę iść do niego i sprawdzić co i jak - mam tylko kontakt internetowy i to nie często. Jaki max dysk pójdzie na owym MoBo? Dodam tylko , że w gre może wejść flash biosu jeśli ktoś byłby łaskawy podać taki bios.. :-P . Płyta od nowości nowa nic nie tykana , aktualnie znajduje sie w niej dysk 20GB chyba , bios oryginalny. Help :P. PS Szukałem na forum ale nie znalazłem takiego tematu. Z góry dzięki za wszelakiej maści pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowa_1 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 U mojej dziewczyny chodzi na tej płycie dysk Seagate 80 GB ATA100 na taśmie 80 pin i jest suepr:) Za to mam inne pytanie, jaki maź procesor można tu włożyć?? Z góry dźięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...