sap3r Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, chcialem sie upewnic czy to normalne ;] Złozylem sobie takowy zestaw: - sempron 3000 x64 - gigabyte k8ne - geil 512 ddr 400 - chieftec 420W - sapphire x800gto pracuje na swiezutkim win xp x64 Odpalilem 3d marka 2001 i moj wynik to tylko 18000 punktow (mowie tylko bo widzialem wyniki po 20 pare k na tej grafie) A wiec czy to normalny wynik dla tego zestawu?? Dodam ze nic nie podkrecane. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez sap3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Wynik normalny, bo przy dużych wynikach stary mark moze robić błędy... Przetestuj lepiej 2003 lub 5 i wtedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 To co widziałeś to było pewnie na podkręconym sprzęcie, więc nie wiem czemu się dziwisz ??? - myślisz, że ktoś się chwali wynikami przy standardowych ustawieniach - no nie rozśmieszaj mnie :lol: :lol: :lol: Pozdr. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sap3r Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nie nie twierdze. Spytalem bo nie moglem w necie znalezc wynikow przy standardowych ustawieniach. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 testuj 2003 i 2005 markami bo 2001 to już przeżytek... podkręć sobie grafe i też się chwal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Spytalem bo nie moglem w necie znalezc wynikow przy standardowych ustawieniach. i nie znajdziesz - człowieku, ludzie chłodza freonem, ciekłym azotem i się chwalą - olewaj to - to jest bez sensu !!!- te wyniki to mają czasem przez kilkanaście sekund - zrobią screena i komp idzie z dymem ! Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sap3r Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 wg mnie to czysty debilizm :) chcialem sie tylko dowiedziec czy to normalny wynik, z tego co piszecie tak, wiec jestem zadowolony :) DZieki za porade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...