poca Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Mam biosa 10/25/2000-8363-686A-6A6LMM4AC-00. Moja płyta główna to... zresztą macie na dole. Proszę o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Normalka....robisz dyskietkę SYSTEMOWĄ (nie startową), wgrywasz na nią awdflash.exe i plik z biosem *.bin. Odpalasz kompa z dysketki i flasciach!esz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 a ja ma problem jak chce go updatem biosu .Robie sysk systemowy kopiuje awdflasch i nowy bios .Jak już dyskietka sie zaladuje otwieram awdflash wpisuje nazwe biosu ok pyta sie czy zapisać bios daje ok pytz sie czy kontynlowac daje ok o nic dalej nie robi wychodzi mo do dyskietki jak to mozena nazwać tz. pokazjue mi sie A: i nie moge za chini zaktualizowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 skąd macie awdflash.exe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 skąd macie awdflash.exe?A chcesz? Jak tak to mogę ci wysłać. Napisz czy chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ej a nikt nie odpowie na mój problem .To jest warzne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Noo, pomóżcie Songoku!!! :-) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Możecie mi też wysłać ten plik diablo100@wp.pl :: www.mafialh.prv.pl :: ZAPRASZAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Możecie mi też wysłać ten plik diablo100@wp.pl :: www.mafialh.prv.pl :: ZAPRASZAM Rozumiem, że chesz awdflash.exe. Jak tak to daj znać to wyślę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 no kurde nikt nie wie a zaraz ci wyśle tego awdflash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 no kurde nikt nie wie a zaraz ci wyśle tego awdflashJak nikt nie pisze to pewnie nikt nie wie. U mnie jest zawsze wszystko dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 http://bios.pl/ -> potrzebne pliki i instrukcje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 no a ewentualnie tutaj: http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 http://bios.pl/ -> potrzebne pliki i instrukcje ;)no właśnie z tej strony wziolem instrukcje ale podmienilem jakis plik io czo ja robiłem tą dyskietke na xp'ku dalem podczas formatowania utworz dysk startowy systemu msdos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 jast ludzie dzięki .wystarczylo tylko podmienić tel plik i już wszystko działało/Ale miałem stracha myślełem że spadne z krzesła a serce mi waliło ale naszcześcioe wszystko poszło dobrze to dzieki rob_e. dzieki jeszcze raz rob_e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 no... nie ma za co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...