Tiko35 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 po instalacji win98 nie widzi cd romu, u moich kumpli jest to samo, czy jest na to jakas rada? cd-rom samsung x52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Windowsa instalowałeś z cd-romu? i po zainstalowaniu go nie widzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiko35 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 windowsa instalowałem podłączając dysk do kompa kolegi bo u mnie jakies kłopoty były i po zainstalowaniu u niego wszystko było ok, przeniosłem do siebie i nie widzi cd romu a cd rom na 100% sprawny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Podłączony pod tą samą taśmę co HDD? Ustaw zworką na slawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiko35 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 pod tą samą, ustawiłem na slave ale nadal lipa..moze to od sterowników zalezy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zainstaluj na swoim komputerze ten system, po instalowaniu na innym prawie zawsze cos nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...