conrack007 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 GAMES FOR YOU Jest to serwis jak sama nazwa wskazuje o grach komputerowych. Mam ja od paru dni wiec nie ma co sie spodziewac fajerwerkow czy Bog wie czego. NIe prosze tu o jakas konkretna ocene tylko chce wiedziec czy jest godny uwagi. W tej chwili tandeta logo robione w pospiechu (gora 2 min z wstawieniem na strone). Prosci o pomoc tez nie mam co bo jej nie otrzymam... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Znów CMS + Theme = stronka, nic wielkiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrack007 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Znów CMS + Theme = stronka, nic wielkiego... A jak ty chcesz robic stronke o grach komputerowych. Za bardzo duzo roboty by bylo przy pisaniu samemu. Chcesz to zobacz jak zaczolem bez CMS'a baaardzo duzo roboty. Stara strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Znów CMS + Theme = stronka, nic wielkiego... Przepraszam bardzo. Czym wg. Ciebie jest "cms" i dlaczego jest źle jeżeli jest "znowu cms".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Znów CMS + Theme = stronka, nic wielkiego... CMS'y zrobili po to by ich używać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 To prawda poca i mkl ale wtedy strony robią się monotonne i podobne do siebie. A gdy widzę kolejny jPortal albo inny to naprawdę nic to nie wnosi, chyba, że sama grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ta pisana przez ciebie dużo szybciej chodzi niż CMS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 To prawda poca i mkl ale wtedy strony robią się monotonne i podobne do siebie. A gdy widzę kolejny jPortal albo inny to naprawdę nic to nie wnosi, chyba, że sama grafika. Ty chyba dalej nie wiesz co to jest cms. wp, onet, interia są na cms. Podobne są? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wiem co To jest CMS. Wg Ciebie PHP-Fusion to nie CMS ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...