Msde Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Tez mam problem z Pin2, chcialbym go zmienic ale nie wiem w jaki sposob mialbym tego dokonac. Zastanawiam sie czy nie przejsc sie do serwisu/salonu Nokii/Orange. Przewijaly sie tu glosy, ze da sie to zrobic softem, wiec chcialbym dowiedziec sie jakim dokladniej. Podpowiem jeszcze, ze jestem uzyszkodnikiem Nokii 6610i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 w popie nie da sie korzystac z funkcji zabezpiecoznych pin2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 W salonie operatowa podają pin za darmo. Jeśli telefon jest na karte i nie był zarejestrowany, to trzeba podać 3 ostatnie numery pod które się dzwonilo (i oczywiście szybko wypełnić blankiet rejestracyjny). To nie tak. W NOKIAch mozna bylo tak sciagac smoka, ale we wczesniejszych modelach. Ostatni raz udal mi sie taki numer z N 5110 , w 3210 juz doopa. Do Puffy PUKa malo kto pamieta, za dlugi. Jezeli jednak masz legalnie ten phon, to numer ten widnieje w dokumentach. Jezeli masz jumany, to lepiej nie pytaj tutaj o takie rzeczy :evil: :evil: :evil: W nowszych też się da. ja zdjąłem z 7650. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 A ja z 3510i. Żaden problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 W nowszych też się da. ja zdjąłem z 7650. Wszystko zalezy od wersji oprogramowania. Najnowsze 3510i nie ruszaja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomaranczowa Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Ludzie pomocy ! Wpisałam 3 razy błędny pin :( i zablokowałam kartę . a puku nie mam . Czy jest jakaś szansa , zeby odzyskac jeszcze ta karte ? Pomozcie . prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 odzyskasz u operatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...