viod Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 j.w potrzebuje czegos do pogrania w nowsze produkcje bo poczciwy AC97 wysiada . NIe jestem melomanem dlatego wystarczy mi cos normalnego :) Wiekszosc ludzi tutaj poleca SB A2 OEM ktorego juz nie ma w sprzedarzy (pozatym chcialbym kupic cos na miejscu) . Do wyboru mam SB Audigy SE i SB Live 24bit . Po przewrtowaniu stronki Creative nie znalazlem pomiedzy nimi zadnej roznicy dlatego was sie pytam co warto wybrac ? BTW czy oplaca sie dorzucac do SB Audigy SE Value ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 moim zdaniem AUDIGY SE, sam niedawno kupiłem :) podobno troszke lepszy od sb live24bit, gra na prawde miodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 No to super . NIezabardzo widzi mi sie kupowanie np SB2 Value za 160 zl :) Czy ktos jeszcze pochwali ten wybor ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Poszukaj Audigy ES, jest to taki Audigy bez firewire i innych zbędnych rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Chcialbym ale jestem ograniczony do Olsztyna i Elblaga a tam pewnie takich "cudow" nie bedzie :S ://// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5342...94759325f4f454d Powinno wystarczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ta te "brak towaru" syci 8) POzatym juz kupilem Audigy SE i mi styka dalem za nia 105 zl wiec luzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ta te "brak towaru" syci 8) POzatym juz kupilem Audigy SE i mi styka dalem za nia 105 zl wiec luzik :) Heh a co miałem ci ją do domu przynieść?? Z tego co się orientuje to Audigy SE to kastrat i jest raczej odradzany, wersja OEM jest dużo ciekawszą propozycją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Audigy SE to shit, ja mówiłem o SE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Audigy SE to shit, ja mówiłem o SE Hehe na jakiej podstawie tak sądzisz ? porównywałem ze zwykłym audigy 1 i grają tak samo...jedynie w fajerwerkach jest gorsza (których ja nie używam :wink: ) dla mnie ważny jest świetnej jakości dzwięk a taki niewatpliwie generuje SB Audigy SE, jeżeli mówisz że SE to shit to to samo jak byś powiedział Audigy 1 to shit..heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Hehe na jakiej podstawie tak sądzisz ? porównywałem ze zwykłym audigy 1 i grają tak samo...jedynie w fajerwerkach jest gorsza (których ja nie używam :wink: ) dla mnie ważny jest świetnej jakości dzwięk a taki niewatpliwie generuje SB Audigy SE, jeżeli mówisz że SE to shit to to samo jak byś powiedział Audigy 1 to shit..heh Nie jestm pewien ostatnio wypadłe troche z obiegu ale 1. Audigy 1 pod brzmiał niemal identycznie jak SB Live, A2 to już zupełnie inna bajka 2. Audigy SE wygląda jak SB Live 24 bit podobne PCB, i podobna. ta sam prawie cena, tak więc domyslam się iż wszystkie jego efekty są podobnie jak w Live 24 czy Audigy LS kreowane przez soft, w porównaniu do np A2. lub A1 Es w których dokonuje się to sprzętowo, czytaj większa wydajnośc w grach, jeżeli tak jest to rzeczywiście A2 Se to shit w porównaniu do Oem-ki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dobra shit czy nie shit g@wno mnie to obchodzi ona i tak zastepuje integre a ja nie mialem ochoty uganiac sie za Swietym Graalem jak krol Artur . Wszystko dziala bez problemu jednak nie moge zainstalowac nowych sterow do niej ani zadnych kxow . Wywala ze nie mam tej karty . Probowalem z wszystkimi wersjami na stronie producenta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) KX-y na tej kardzie nie będą działać, zostają ci oryginalne z Crativa lub modowane, jest tego na forum troche więc poszukaj Edytowane 16 Stycznia 2006 przez EsiuWWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...