polifon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam! Posiadam łącze DSL z TPSA i chciałbym je podzielić dla kilku albo i więcej użytkowników. Nie mam możliwości postawienia serwera dlatego zamierzam kupić jakiś niedrogi router z menedżerem pasma - najlepiej dynamicznym. Znalazłem modele: Planet BM-500 Repotec IP3204 Repotec 0613B Co możecie mi o nich powiedzieć? Ile mogą max użytkowników obsłużyć? Który ma największe możliwości i niezawodność? Czy zna ktoś jakieś inne modele innych firm, oczywiście w przyzwoitej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 spelni swoje oczekiwania do. 20-30klientow duzo wydajniejszym sprzetem jest d-link dfl-700/800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifon Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 No no! Ładne te d-linki, spore możliwości, ale cena ZABIJA. Chyba jednak zdecyduje się na nędznego PLANETA. Pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...