Antek1 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Mam problem podczas uruchamiania komputera na pierwszwych stronach brak jest predkosci procesora jest tylko predkosc jadra czyli 1800 czy moze ktos poiedziec co moze byc przyczyna??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 a mozesz screena walnac ? ^^ co to znaczy ? jadra a nie procka? taktowanie? nazwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Miałem tak w poprzednim kompie (Barton 2500, mobo Asus A7N8X-X), najczęściej po jakimś resecie - wyświetlał sie tylko model procka - ramu i napędów nie pokazywało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek1 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zrobilem restarta i spisalem zaras przed ladowaniem systemu CPU ID/uncode ID/0ff2/00 CPU clock /1800Mhz Mam procka Athlona 64 3000+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) olej -1800 MHz jest dla tego procka OK ( normale taktowanie bez over. ) szyna 200 MHz mnoznik 9 mozesz nowego biosa wgrac, moze ale nie musi pomoc :P wszystko jest OK masz bios starszy niz PROCEK ^^ Edytowane 14 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek1 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ale wszystko bylo ok tu po kolejnym wlaczeniu kompa takie cos sie dzieje?? Czy to moze miec jakis wplyw na stabilnosc kompa?? Program cpu-z pokazuje wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 jesli tak to mozesz wypiac procka i jeszcze raz go zamontowac ale ja na twoim miejscu olalbym to gdyby komp szwankowal to tak mozesz jeszcze ( jesli masz najnowszy BIOS) zrobic mu reseta i potem ustawic jeszce raz ale po co ta zabawa? i tak napisik tylko smignie i juz masz winde :DDDDDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek1 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ok dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 a moze masz xp 64 na taktowaniu 2000MHZ? wtedy wlaz do biosa i zabacz jak masz szyne/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek1 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Napewno mam 64 3000+ taktowane 1800Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...