zibi322 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 No wiec padl mi dzwiek zintegrowany na plycie. Przyjmuje kondolencje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 sb live za 80 zlociszy kupisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ja bym ci radził kupić SB jakiegoś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A ja bym radził EPoX'a 8RDA+ :PPPPPPPPPPPPPP. A tak na serio to zależy od Twoich funduszy i potrzeb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 SB lepiej kup nie dosc ze lepsza jakosc od zintregowanych to taniej niz nowa plyta glowna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 nie uwierzycie jaki LOOOOOOOOOOOOOOOOL wylaczylem kompa po raz kolejny i zaczelo dzialac wszystko spowrotem !!!!!!!! przedtem robilem rebooty i wylaczenia i nie pomagalo LOL. to sie nadaje do kronik paranormalnych, albo archiwum X . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Czyli masz kase w kieszeni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Czyli jednym slowem jest OK! Soltek sie sam naprawil ;) 8O :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...