djtomas Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Zainstalowałem sobie remixy 2.4 do mojego nForce2. Ale po jakimś czasie chciałem przetestować nowsze 2.5. Odinstalowałem 2.4, zrestartowałem kompa i instaluję 2.5 ale coś nie poszło :/ No to odinstalowywuje je. Instaluję od nowa 2.4 wszystko poszło ok, ale wkładam CD z muzą od kolegi i komp się zawiesza :mur: (obojętnie jaką CD nie włożę to komp wisi). No to odinstalowywuję wszystkie stery... Na pasku pojawia się że wykryto kanał IDE ale nie można zainstalować poprawnie sterowników BŁĄD. Ale wkładam z ciekawości bylejakie CD (zero sterów mobo itp. nie zainstalowane) i działa ! Na wszystkich sterach do mobo wiesza mi się komp jak włożę CD. A jak nie ma sterów to działa. Czyli potrzebne mi są stery do IDE te windowsowe a nie SW IDE czy jakoś tak (te od nvidii). Jeżeli mogłby ktoś je zamieścić na www.megaupload.com albo www.rapidshare.de byłbym wdzięczny :) POzdr. Edytowane 14 Stycznia 2006 przez djtomas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 A na płycie z windowsem ich nie ma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...