lukmek Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Miałem urodziny i przybyło mi trochę pieniędzy. Chciałbym kupić za nie zestaw WC. Mimo, że poczytałem na naszym forum tematy o tego typu chłodzeniu, nadal uważam, że mam małą wiedzę na ten temat. Dlatego proszę Was o ocenę tego zestawu: CPU: PrisonProV2 (Kyniek) lub CUBE PRO (Misiu15go) GPU: CUBE PRO lite (Misiu15go) NB: DFI PRO (Misiu15go) CHŁODNICA: FREEZER 2x120 POMPKA: Hydor Seltz L30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Myślę, że zestaw jest bardzo dobry. Jeśli chodzi o bloki na CPU, to oba są w czołówce. Powinieneś sprawdzić, czy wejdzie ci na Epoxa ten bolczek z DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Powinieneś sprawdzić, czy wejdzie ci na Epoxa ten bolczek z DFI. Sprawdzałem, wejdzie mi na Epoxa. Dzięki za odpowieć. Czekam jeszcze na opinie innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...