Comandos Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 WItam, Potrzebuję stworzyć w excelu takie cos aby kwota np. 14zł była konwertowana na czternaście złotych. Oto gotowa praca. Niestety makro jest zabezpieczone hasłem. Chciałbym was prosić o swtorzenie takiego makra. Pozdrawiam :D Comandos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 chyba zle trafiles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandos Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 NIby dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) 1) bo chyba nikt nie zrobi tego od tak sobie, co innego jakbys sam robil i mial z tym jakis problem 2) skoro masz gotowe makro to po ci robic jeszcze raz?, dodaj tylko do excela i gotowe, bedzie dzialac Edytowane 14 Stycznia 2006 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandos Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 owszem mam gotowe, ale chciałbym je zmodyfikować a nie mogę. Wystarczy przepis, wzór a dalej sobie jakoś poradzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...