Skocz do zawartości
mis87

Problem Z Dyskiem - Czy Sformatowac Go Teraz?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Piszę do Was bo od wczoraj mam pewien problem hmm.

Otóż po instalacji gry Battlefield 2 zniknela mi partycja F:, po uruchomieniu kompa widzialem ja, ale nie moglem wejsc na nia, pytal sie "czy sformatowac" klikalem nie.

Spod windowsa nie dam rady na nia wejsc.. spod DOS'u wchodze czy jest mzliwosc odzyskania plikow?

NIestety tam byly bardzo wazne dokumenty - pal licho na MP3 - najbardziej zalezalo mi na dokumentach

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam

mis87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj programów do odzyskiwania danych. Podał bym ci nazwe jednego fajnego ale mi z głowy wypadła, ale może ten link coś pomoże Link programiki

lub jak piszesz że z dosa działa to weź sobie ściągnij Norton Commander lub Dos Navigator, i przenieś pliki.

Edytowane przez Mernest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Nortonem skopiowalem jeden katalog i jest ok..

z tego co wydaje mi sie to jest uszkodzony woluminium.. hmm

Narazie probuje tego programu.. Recover My Files hmm zobaczmy.. od czego moglo sie uszkodzic woluminium.. hmm

Pod windows pokazuje ze nic nie ma a w dosie jest wszstko tylko nieco inne nazwy.. literki pozmieniane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi