Gość Rocca Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Mniam :) No nie ma nic wspanialszego jak makrela w pomidorkach na kromce chlebka z małą iloscią masełka ;] DObra jest też wędzona makrela, ale ta w pomidorach jest the best :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 eee tam ryby z puszki są fe :P lepsze już śledziki opiekane w słoiku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 @S!nY co to ma wspólnego z makrelami? :) Do tematu - nigdy czegoś takiego nie jadłem, chociaż z ryb lubię sałatkę z tuńczyka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyhavn Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Makrela w pomidorach najlepsza z King Oscar, czy ktos poleca inna firme?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 przez ponad rok pracowalem za granica, pod koniec pobytu znajomy przyslal mi 30 puszek makreli w pomidorach firmy KAPITAN. do dzisiaj po zarzyciu zbyt duzej ilosci alkoholu zygam pomidorami i marela. chociaz musze przyznac ze przez pierwszy tydzien >wchodzily< calkiem dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Makrela w pomidorach made by moja Kasia :-P : Dwie duże makrele wędzone, 0,5 kg świeżych pomidorów, majonez, pieprz, sól, papryka ostra. Makrelę obrać ze skóry, pozbawić ości, rozdrobnić. Pomidory pokroić w drobną kostkę, dodać do makreli, zaprawić majonezem, dokładnie wymieszać. Przyprawić wedle upodobań. Odstawić do lodówki na jakąś godzinę. Pychotki. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Makrela z majonezem? brzmi extremalnie :D Z tytułowe danie zjem a i owszem ;) troszke dodaje cebulki z wierzchu i jest mniam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja dzisiaj robie na obiad ryby ( pstrągi ) + frytki + kechup ukraiński ( czosnkowy) Super wypas żarcie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) makrelka to tylko na noc bo pomimo mycia zebow wali z japy niemilosiernie, do tego drobno posiekana cebulka+wegeta+ketchup+pieprz jak fajnie po takiej kolacji w nocy suszy :D Edytowane 23 Lutego 2007 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 A ja dzisiaj na obiad jadłem ryby w sosie szpinakowym. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 z sosem winiary ? jadlem to w srode tylko z sosem smietankowo-koperkowym, syfilis niemilosierny, mam jeszcze szpinakowy ale jezeli jest tak dobry jak koperkowy to wyladuje w koszu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Zapewniam cię że nie :D Nie marudź tylko rób. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Jak można to jeść nie dodając cebulki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Nie każdy lubi płakać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) przed chwila prawie zjadlem rybe z jajami w sobie (w puszcze) OMG prawie sie zrzygalem :? Czy cos takiego jest mozliwe? Jem sobie sledzika w sosie z puszki i w pewnym momencie ujrzalem jakas zbita mase z malutkich bialych kuleczek. to byla chyba moja ostatnia ryba z puszki jaka zjadlem (na szczescie nie w calosci) :-| Edytowane 9 Maja 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 To sie ciesz kawior jest drogi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ja to bym sie jeszcze chwaliła ten narzeka. :D Mniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...