mastapl Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 od wtorku nie mam naliczanego limitu w neostradzie. predzej zawsze kiedy nie bylem zalogowany przez dwie lub trzy godziny to limit byl uaktualniany a teraz od wtorku mam w panelu caly czas ta sama ilosc pobranych danych. czy ktos tez zauwazyl takie cos? jeszcze male pytanko: da sie zrobic jakos zeby wyswietlalo ilosc sciagnietych danych po wejsciu na neostrada.pl bo ja musze wejsc an panel zeby to sprawdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Pewnie mala awaria stronki, zadzwon na infolinie i zapytaj o limit tam, ci podadza aktualny. A co do stronki tpsa, to czasem wyswietla samo od sie a czasem nie. Niewiem od czego to zalezy - ale nie jest tam zbyt czesto uaktualnaine wiec zawsze lepiej zagladnac na panel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Różnie to bywa, czasem naprawdę przez jakiś czas nie nalicza (już mi się zdarzało). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot Prostownik Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 mój kumpek ma Neo 512 i od pół roku po 40-50 GB na emule ciągnie... ten to a fuksa, chyba zapomnieli mu limit włączyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
germanski Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 bo ma pewnie stare Neo bez limitow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 niestety wszystko co dobre szybko sie konczy i juz limit mam uaktualniony. 87mb przez caly tydzien - zaciskalo sie pasa ;) hehe jestem 3gb do przodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian eS. Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ja na to nigdy nie patrze, bo potrafi nie zmieniac sie przez kilka dni albo wogóle nic nie pokazuje :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ten w panelu jak działa to pokazuje bardzo dokładnie niestety,za to ten an stronce działa jak tylko chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 neo od dłużeszego czasu ma problem ze zliczaniem limitu a wam usrzy neo się farci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 U mnie też źle liczy!!! Spokojnie zdzieram z maksymalną prędkością jakieś 20-30GB danych na Neo512 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 ...zadzwon na infolinie i zapytaj o limit tam, ci podadza aktualny...Na infolinii w 99% przypadkow podadza Ci taki sam transfer jaki masz na panelu... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Diablo- Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 limitami na stronkach radze sie nie sugerowac najlepiej zadzwonic na infolinie to wam podadza aktualny transfer z tymi limitami to ciekawa sytuacja poniewaz w neo jest cos takiego ze jak sie zarejestruje w ciagu 24h od skrosowania lini otrzymuje sie 10gb a dzisiaj mialem pare sytauacji ze ludzie podostawali 200gb :D ach ten system tp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 limitami na stronkach radze sie nie sugerowac najlepiej zadzwonic na infolinie to wam podadza aktualny transferCzy aby zawsze aktualny ;) W systemie tez liczenie transferu lubi sie czasem zatrzymac ;) z tymi limitami to ciekawa sytuacja poniewaz w neo jest cos takiego ze jak sie zarejestruje w ciagu 24h od skrosowania lini otrzymuje sie 10gb a dzisiaj mialem pare sytauacji ze ludzie podostawali 200gb :DZ tym dodatkowym limitem to sa na prawde jazdy :) Ostatnio sypie sie doladowanie transferu za pomoca zdrapek przez panel... Wywala jakis blad sql no i klienci probuja kilka razy i w systemie rekordzisci mieli nawet 250 GB (125 razy klikanie w jeden link i wpisywanie kodu zdrapki ;) ) ach ten system tp ;]Z tym sie zgodze w 100 procentach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Diablo- Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Czy aby zawsze aktualny ;) W systemie tez liczenie transferu lubi sie czasem zatrzymac ;)To prawda ale zazwyczaj sa tam dokladniejsze dane od tego co jest w panelu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochin Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Od kiedy do kiedy jest naliczany limit na neo ?? Zawsze od 1 dnia miesiąca czy to zalezy od umowy ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Od kiedy do kiedy jest naliczany limit na neo ?? Zawsze od 1 dnia miesiąca czy to zalezy od umowy ... :/Od 1 (chyba że się spóźnią dzień lub dwa, ale to się rzadko zdarza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...