karol1011 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Sorry jeśli temat juz był ale mam poważny problem który musze szybko rozwiązać. W poniedziałek musze kupić lcd 17 z dvi i najlepiej pivotem.Cena gdzies do 1300zł. Jaki monitor byłby najlepszy z tymi parametrami. Mam na oku TFT Sony X73B za 1149 w vobisie, czy to dobry wybór?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Witam. Jak byś mógł dołożyć ok 200zł polecam samsunga SM173pplus lub SM770p. Ten soniacz to staroć. Matryca TN ,słabe kąty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Sorry jeśli temat juz byłtoz to jest caly czas tu walkowane ale mam poważny problem który musze szybko rozwiązać. W poniedziałek musze kupićw ten sposob sie nie kupuje monitorow - chyba ze nie zalezy na jakosci to tak mozna, bez obejzenia kilku innych monitorow lcd 17 z dvi i najlepiej pivotem.Cena gdzies do 1300zł. Jaki monitor byłby najlepszy z tymi parametrami. ale gdzie te parametry - do czego ma byc ten monitor - skoro napisles ze ma posiadac Pivot to wnioskuje ze do pracy z tekstem - do tego bedzie dobry kazdy LCD na ktorym da sie swobodnie regulowac jasnosc - jezeli ma miec Pivot to na 99% nie na matryc TN -> bo bedzie widac nierowne podswietlanie - przy jednej bocznej krawedzi obraz bedzie jasny przy drugiej ciemny Mam na oku TFT Sony X73B za 1149 w vobisie, czy to dobry wybór??tego akurat nie widzialem - ale chcesz miec Pivot a ten monitor go nie ma, z tanich monitorow z Pivotem (gdzie on ma jakis sens) to np Belinea 101750/101751 na PVA - choc do gier raczej nie specjalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disystem Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Hyundai L73D / 700:1/ 300cd / 8ms / DVI / PIVOT / Głośniki / ok. 1100PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...