Skocz do zawartości
karol1011

Monitor 17 Z Dvi

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry jeśli temat juz był ale mam poważny problem który musze szybko rozwiązać. W poniedziałek musze kupić lcd 17 z dvi i najlepiej pivotem.Cena gdzies do 1300zł. Jaki monitor byłby najlepszy z tymi parametrami. Mam na oku TFT Sony X73B za 1149 w vobisie, czy to dobry wybór??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry jeśli temat juz był

toz to jest caly czas tu walkowane

ale mam poważny problem który musze szybko rozwiązać. W poniedziałek musze kupić

w ten sposob sie nie kupuje monitorow - chyba ze nie zalezy na jakosci to tak mozna, bez obejzenia kilku innych monitorow

lcd 17 z dvi i najlepiej pivotem.Cena gdzies do 1300zł. Jaki monitor byłby najlepszy z tymi parametrami.

ale gdzie te parametry - do czego ma byc ten monitor - skoro napisles ze ma posiadac Pivot to wnioskuje ze do pracy z tekstem - do tego bedzie dobry kazdy LCD na ktorym da sie swobodnie regulowac jasnosc - jezeli ma miec Pivot to na 99% nie na matryc TN -> bo bedzie widac nierowne podswietlanie - przy jednej bocznej krawedzi obraz bedzie jasny przy drugiej ciemny

Mam na oku TFT Sony X73B za 1149 w vobisie, czy to dobry wybór??

tego akurat nie widzialem - ale chcesz miec Pivot a ten monitor go nie ma,

z tanich monitorow z Pivotem (gdzie on ma jakis sens) to np Belinea 101750/101751 na PVA - choc do gier raczej nie specjalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi