mengask Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam, chciałbym sie dowiedzieć jaki mam kupić rodzaj anteny do AP, aby zwiększyć zasięg, AP to D-Link DSL-604T, aha co najwazniejsze: to jest zwiekszenie zasiegu w budynku, domek jednorodzinny, slyszalem ze sa inne anteny do zwiekszenia zasiegu na pustej przestrzeni, a inne do budynków (ściany i takie tam przeszkody). dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 WiFi nie sluzy do przebijania sie przez zel-betonowe sciany. Zadna antena Ci nie pomoze w takiej sytuacji, lepiej powierc dziury i pusc kablem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 no wiem, ze lepiej dziurawic sciany, ale nie chce robic dziur, ale to nie jest daleko, po prostej jakies 15m, ale chyba przez 3 sciany musi sygnal przejsc, i musi byc WI-FI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 no wiem, ze lepiej dziurawic sciany, ale nie chce robic dziur, ale to nie jest daleko, po prostej jakies 15m, ale chyba przez 3 sciany musi sygnal przejsc, i musi byc WI-FI. moze i musi, ale nie moze. o 3 scianach zapomnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 jak nie przetestujesz to sie nie dowiesz, czy będzie działać czy nie .. powiem Ci tak, że u mnie przebiłem sie przez 2 sciany, za pomocą panela 11dbi do dookólnej 9bi i działalo. ale raczej taki sprzęt nie wyglądałbym wewnątrze estetycznie. ale jesli na tym ci nie zalezy, to cos kup i przetestuj inaczej sie nie dowiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 moze i musi, ale nie moze. o 3 scianach zapomnij. eee tam, działa mi tak, tylko ze dosyć często sie rozłącza, a mnie potrzeba, żeby sie nie rozłaczało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...