wróbel Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Po wstępnych analizach zainteresowały mnie te trzy modele: Creative I-Trigue L3600 Creative MegaWorks THX 250D Logitech Z-2300 Interesuję mnie przedwszystkim moc i czystość dzwięku.Co wybrać?Może jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 firmy prawidlowo jak slychac? idziesz do sklepu i niech podlacza do kompa ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Jak moc to te L3600 odpadają :) a jak z jakością to jak wyżej: wybrać się do sklepu i jak się posiada zabrać discman/mp3/4 player ze swoją muzą i poprosić o podpięcie i o możliwość posłuchania "dość głośno". btw. jestem za creativem, może dlatego że sam posiadam głośniki od nich (2 komplety, jeden 5.1, drugi 2.0(zdziwiłem się że coś klasy SBS260 może tak grać.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...