Laozi Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 chcialbym sobie zaktualizowac firmware mojego seagate ale nie jestem pewien czy to bedzie bezpieczne dla danych, mam na nim wiele wiele wartosciowych dla mnie rzeczy...jesli ktos moglby udzielic szybkiej odpowiedzi bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Nie wiem jak z seagate, ale jak robiłem firmware na WD to nie było problemu z danymi. Na wszelki wypadek zrobiłem sobie kopie bezpieczeństwa najważniejszych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 chcialbym sobie zaktualizowac firmware mojego seagate ale nie jestem pewien czy to bedzie bezpieczne dla danych, mam na nim wiele wiele wartosciowych dla mnie rzeczy...jesli ktos moglby udzielic szybkiej odpowiedzi bede wdzieczny. jaki to dysk, bo coś mi się wydaje ze do dysków ATA i SATA aktualizacje firmware nie są dostępne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vs1981 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nie wiem jak z seagate, ale jak robiłem firmware na WD to nie było problemu z danymi. Na wszelki wypadek zrobiłem sobie kopie bezpieczeństwa najważniejszych danych. Mam pytanko: gdzie można znaleźć firmware do WD ? Chodzi mi konkretnie o WD300BB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 http://support.wdc.com/download/index.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...