2_tommy Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam! Mam taki problem, otóż zainstalowałem Windowsa 98SE na starym komputerze, a nie wiem jaka jest tam karta graficzna. Poprzednio gdy był zainstalowany sytem, grafika również nie była zainstalowana, więc nie mam żadnych informacji co mam zainstalować. Niestety nie mam do niego żadnych płytek ze sterownikami. Na karcie znajduje się tylko taka informacja: amic a276308a-70. Podejrzewam że jest to jakiś Trident ale nie wiem jaki. Karta jest na AGP i z tego, co jest napisane w biosie to ma 32MB. Czy ktoś wie co to może być i czy gdzieś dostępne są jakieś sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M_ Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam! Mam taki problem, otóż zainstalowałem Windowsa 98SE na starym komputerze, a nie wiem jaka jest tam karta graficzna. Poprzednio gdy był zainstalowany sytem, grafika również nie była zainstalowana, więc nie mam żadnych informacji co mam zainstalować. Niestety nie mam do niego żadnych płytek ze sterownikami. Na karcie znajduje się tylko taka informacja: amic a276308a-70. Podejrzewam że jest to jakiś Trident ale nie wiem jaki. Karta jest na AGP i z tego, co jest napisane w biosie to ma 32MB. Czy ktoś wie co to może być i czy gdzieś dostępne są jakieś sterowniki? Uzyj everesta. Poda ci wszystkie informacje o tym rupieciu. Wtedy mozesz szukac sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=amic+a...btnG=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...