dżeju Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Otóż tak, zachciało mi się zrobić kopię dysku C norton ghost(robilem to pierwszy raz-niestety sprawdziło się 'lepsze wrogiem dobrego'), zaczęło robić ją ale siostra to wyłączyła i nie wiem czemu nie wykrywało partycji D :blink: , no to włączyłem partiton magic i jakoś zaczęło widzieć partycje ale tylko 10 gb zamiast 65gb! :mur: Pomyślałem 'hm trzeba program do odzyskiwania danych' i sciągnołem Getdataback ale on nie może prawie nic odzyskać, tylko niektóre(czytaj może jeden na 20) zajmują więcej niż 0 kb.Teraz pytanie CZY DA SIĘ TE DANE ODZYSKAĆ?? Pomóżcie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregsid Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wszystko zalezy od tego co robiłeś PartitionMagiciem. Wykonywałeś świadome ruchy czy raczej po omacku. Partycja D mogła byc niewidoczna, gdyż dostała atrybut HIDDEN. Wystarczyło zdjąć ten atrybut i zobaczyłbyś /zapewne/ dysk D. Co widzisz po wejściu do FDISK-a ? Pzdr Grzegorz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...