sinus Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 czy tryb dual ddr będzie też obsługiwał ddr 266? i potrzebuje bios do k7s5a do kuzyna, ale nie kierujcie mnie na k7s5a.prv.pl, bo wszystkie z tamtąt sprawdziliśmy. Konkretniej szukam dakiego z większymi możiwościami zmiany fsb. Bo jak ustawiliśmy na 124/124 to winda sie wieszala przy starcie. a niżej jest dopiero 112/112. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 no ludzie! pomóżcie lamerowi! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Oczywiście pamięci DDR266 mogą działać w trybie dwukanałowym dlaczego by nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Przykro mi ale innego biosu nie znajdziesz o niższym skoku :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 a posc fsb 112/124 czy odwrotnie . powinno chodzic u kumpla z durniagą chodzilo . a tak jak wyzej innego nieznajdziesz znaczy znajdziesz gdzies ale z tego co czytalem to wielkie g.. bylo ze wzgledu na brak stabilnosci .www.worbench.com/ecs czy jakos tak tam znajdziesz wszystkie nieoficjalne biosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 mala poprawka mateo1977, powinno byc www.ocworbench.com/ecs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 mala poprawka mateo1977, powinno byc www.ocworbench.com/ecsdziekuje . i przepraszam niezauwazylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 a jak jest z wydajnością dual ddr, i czy nie ma problemu z synchronicznym taktowaniem ramu i procesora? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 a czy bedzie tam bios do mojego 8kta3+pro??? ale i tak nie dziala mi ten link...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...