Electric Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Mam laptopa bez portów COM. Podczasinstalacji systemu zostały zains. stand. sterownik BLUETOOTH. Przydzielil on 4 porty COM (5,6,7,8) dla moich urządzeń. Zainstalowałem sterowniki dostarczone z bluetoothem. Teraz gdy system przydziela porty COM omija te 4. Wyszukalem ze te 4 porty system uwaza jako zajete. Nie ma ich na liscie w menadzezeurzadzen. Probowalem przywrocic poprzednie sterowniki i te porty wykasowac ale nic to nie dalo. Gdzie w systemie mozna wyksowac informacje o tym ze port com jest zajety i przydzielony ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian.K. Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Może spróbuj wyłączyć porty COM w BIOSie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electric Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Może spróbuj wyłączyć porty COM w BIOSie. Eh. Jesli czytales to nie mam fizycznych portow w laptopie. Jakims cudem system uwaza ze 4 wirtulane porty COM sa uzywane i nie da sie ich odinstalowac. A nie sa przydzielone do zadnych urzadzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...