Michelicus Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 :D własnie sciągnąłem i gram ... miód, miód i jeszcze raz miód :D Bawił się ktoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 skąd ściągałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 www.dungeonsiege.com :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 demo super a gdzie można ściągnąc FUUL :) wiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Gra jest ciekawa to fakt. ale po 3h grania można spokojnie robić kawe a team sam gra za ciebie. Za łatwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 nie chce was zniechacac bardzo , ale po 2 tygodniach grania sobie darowalem, bardzo liniowa fabula , po dojsciu do 100 poziomu nie masz co robic juz , idziesz i siekasz tylko , polecam neverwinter nights , wciaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 nie chce was zniechacac bardzo , ale po 2 tygodniach grania sobie darowalem, bardzo liniowa fabula , po dojsciu do 100 poziomu nie masz co robic juz , idziesz i siekasz tylko , polecam neverwinter nights , wciaga Dokładnie, dobrze mówi i ma racje NWN też polecam. Gra jest świetna, troszke traci po lanie ale to w końcu na bazie rabularnej gry. Ale jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Ja mam full version i mi się szybko znudziła ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Ja tez mam full'a i calego przeszedlem 8) . Gierka jest calkiem fajna ale faktycznie jest strasznie liniowa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...