Skocz do zawartości
ssjdzik

Neo 128

Rekomendowane odpowiedzi

lol

1 troche nie rozumiem tych cyferek ^^ neo 128Kbps/64Kbps ? to skad te tysiace ?

2 obrazek zawalisty- slyszales o jpg albo gif?

3 transfer zalezy glownie od tego skad ciagniesz moze malo peerow

mozesz tez miec spya i zajmuje lacze

Edytowane przez avecezary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam neosa 128 i zamiera mi transfer miałem non stop na maxa a teraz 0,7kb/s 1,5 kb/s a ostatnio miałem 1567kb/s i 6347kb/s o co chodzi????????? te dwa pierwsze na Azerusie a te lepsie na Operze.....

Na NEO 128 ? :huh: :lol2: Może ściągasz z słabego serwera.. nie zawsze bedzie V-MAX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam neosa 128 i zamiera mi transfer miałem non stop na maxa a teraz 0,7kb/s 1,5 kb/s a ostatnio miałem 1567kb/s i 6347kb/s o co chodzi????????? te dwa pierwsze na Azerusie a te lepsie na Operze.....

1567kb/s i 6347kb/s to sa wartosci w bajtach? jesli tak to jest to blad opery tez kiedys mialem takie niezwykle wyniki. czesto zdarza sie to kiedy wystapi blad podczas sciagania opera zaczyna sciaganie od nowa i pokazuje takie wartosci.

co do wartosci z azureusa to tak jak avecezary powiedzial sciagasz pewnie torenty ktore maja malo seedow/peerow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tra`nsfera nie przekroczylem a te wartości napewno są w kilobajtach na sekunde, bulem u kumpla wczoraj i na 512 miał transfa 3 mg mi na panelu tym neo co te kreseczki lecą to są nierówno i po 2 - 6 Kb/s a spywara raczej nie mam bo uzywam Panda platinym internet security 2006 z aktualizacją tego miecha. Dodaje screana z panelem neo>>>>>>>>>>>> <_<

a jesce eno pytanko gdzie moge zalozyc NOwy temat " o azerusie i torrentach z kąd sciągac jak "

Czy mozna w tym dziale???????

za.bmp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tra`nsfera nie przekroczylem a te wartości napewno są w kilobajtach na sekunde, bulem u kumpla wczoraj i na 512 miał transfa 3 mg mi na panelu tym neo co te kreseczki lecą to są nierówno i po 2 - 6 Kb/s a spywara raczej nie mam bo uzywam Panda platinym internet security 2006 z aktualizacją tego miecha.

Po pierwsze tu masz różnice między kilobitem a kilobajtem: Przepływność.

Po drugie w operze to jest tak jak pisze mastapl błędy, błędy i jeszcze raz błędy ja też używam opery i raz ciągnie 60 kB/s a raz niecaly 1000 kb/s...to zależy od strony, co ściągasz itd.

Po trzecie, jeżeli chodzi o Azureusa to prędkość może zależeć od wielu rzeczy: słaby stosunek seed:peer (50:100=0,5 im bliższe 1 tym szybciej), możesz mieć błąd NAT, może torrent jest "martwy", może też coś być z trackerem (przeważnie wtedy jest niebieska buźka), a przede wszystkim pytanie czy masz dobrze skonfigurowanego...

Po piąte Panda to nie "plastelina nie zalepisz nią wszystkiego" :wink: zawsze może się jakiś shit prześlingnąć i to też może być powodem.

a jesce eno pytanko gdzie moge zalozyc NOwy temat " o azerusie i torrentach z kąd sciągac jak "

Czy mozna w tym dziale???????

Tu to nie bardzo, jest dział Oprogramowanie sieciowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi