ssjdzik Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Mam neosa 128 i zamiera mi transfer miałem non stop na maxa a teraz 0,7kb/s 1,5 kb/s a ostatnio miałem 1567kb/s i 6347kb/s o co chodzi????????? te dwa pierwsze na Azerusie a te lepsie na Operze..... 6mg.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) lol 1 troche nie rozumiem tych cyferek ^^ neo 128Kbps/64Kbps ? to skad te tysiace ? 2 obrazek zawalisty- slyszales o jpg albo gif? 3 transfer zalezy glownie od tego skad ciagniesz moze malo peerow mozesz tez miec spya i zajmuje lacze Edytowane 14 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Mam neosa 128 i zamiera mi transfer miałem non stop na maxa a teraz 0,7kb/s 1,5 kb/s a ostatnio miałem 1567kb/s i 6347kb/s o co chodzi????????? te dwa pierwsze na Azerusie a te lepsie na Operze..... Na NEO 128 ? :huh: :lol2: Może ściągasz z słabego serwera.. nie zawsze bedzie V-MAX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Kb/s czy kb/s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Mam neosa 128 i zamiera mi transfer miałem non stop na maxa a teraz 0,7kb/s 1,5 kb/s a ostatnio miałem 1567kb/s i 6347kb/s o co chodzi????????? te dwa pierwsze na Azerusie a te lepsie na Operze..... 1567kb/s i 6347kb/s to sa wartosci w bajtach? jesli tak to jest to blad opery tez kiedys mialem takie niezwykle wyniki. czesto zdarza sie to kiedy wystapi blad podczas sciagania opera zaczyna sciaganie od nowa i pokazuje takie wartosci. co do wartosci z azureusa to tak jak avecezary powiedzial sciagasz pewnie torenty ktore maja malo seedow/peerow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Gościu limit przekroczyłeś, znam ten ból. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssjdzik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Tra`nsfera nie przekroczylem a te wartości napewno są w kilobajtach na sekunde, bulem u kumpla wczoraj i na 512 miał transfa 3 mg mi na panelu tym neo co te kreseczki lecą to są nierówno i po 2 - 6 Kb/s a spywara raczej nie mam bo uzywam Panda platinym internet security 2006 z aktualizacją tego miecha. Dodaje screana z panelem neo>>>>>>>>>>>> <_< a jesce eno pytanko gdzie moge zalozyc NOwy temat " o azerusie i torrentach z kąd sciągac jak " Czy mozna w tym dziale??????? za.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 dalej uwazam ze nie nikt nie pomoze jak nie napiszesz jakie masz transfery we wlasciwych jednostkach i wielkosciach ( mylisz bity i bajty a to roznica 8x ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssjdzik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 na panelu pisze kb/s to raczej są kilobajty??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 raczej to sa bity Kb - kilobity KB - kilobajty pociagnij jaki duzy plik ( kilka MB ) i daj screena z ciagniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssjdzik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 screan transfer spadl po 1 min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssjdzik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 cemus screan sie niedolancz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Tra`nsfera nie przekroczylem a te wartości napewno są w kilobajtach na sekunde, bulem u kumpla wczoraj i na 512 miał transfa 3 mg mi na panelu tym neo co te kreseczki lecą to są nierówno i po 2 - 6 Kb/s a spywara raczej nie mam bo uzywam Panda platinym internet security 2006 z aktualizacją tego miecha.Po pierwsze tu masz różnice między kilobitem a kilobajtem: Przepływność. Po drugie w operze to jest tak jak pisze mastapl błędy, błędy i jeszcze raz błędy ja też używam opery i raz ciągnie 60 kB/s a raz niecaly 1000 kb/s...to zależy od strony, co ściągasz itd. Po trzecie, jeżeli chodzi o Azureusa to prędkość może zależeć od wielu rzeczy: słaby stosunek seed:peer (50:100=0,5 im bliższe 1 tym szybciej), możesz mieć błąd NAT, może torrent jest "martwy", może też coś być z trackerem (przeważnie wtedy jest niebieska buźka), a przede wszystkim pytanie czy masz dobrze skonfigurowanego... Po piąte Panda to nie "plastelina nie zalepisz nią wszystkiego" :wink: zawsze może się jakiś shit prześlingnąć i to też może być powodem. a jesce eno pytanko gdzie moge zalozyc NOwy temat " o azerusie i torrentach z kąd sciągac jak " Czy mozna w tym dziale??????? Tu to nie bardzo, jest dział Oprogramowanie sieciowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssjdzik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Dzięki !! a w jakim dziale moge pisac o torrentach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Dzięki !! a w jakim dziale moge pisac o torrentachZiom przecież nawet ci hiperłącze wyżej wstawiłem!!! Ehh powtarzam jeszcze raz: Oprogramowanie sieciowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=175684&st=30 torrenty ale klienci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...